Neler Yeni

Yardım Neden aynı ses çıkıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Rows official
Merhaba bugün hyperx cloud 3 wireless bakmaya gittim ve mediamarkt a gidip sesini "laptopdan" bir oyun gameplay videosu açarak denedim, eve geldiğimde bim den aldığım 350 TL'lik kulakligi "telefondan" aynı videoyu açarak denedim ve neredeyse hemen hemen aynı ses çıktı neden böyle oldu aralarında dağ gibi fiyat farkı var neden böyle oldu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap yazan yokmu? Neden böyle acaba o kulaklığı pxye taksam.boylemi olur gene ?

Upuppp

Son düzenleme:

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Eren Bilal Cihan
Merhaba bugün hyperx cloud 3 wireless bakmaya gittim ve mediamarkt a gidip sesini "laptopdan" bir oyun gameplay videosu açarak denedim, eve geldiğimde bim den aldığım 350 TL'lik kulakligi "telefondan" aynı videoyu açarak denedim ve neredeyse hemen hemen aynı ses çıktı neden böyle oldu aralarında dağ gibi fiyat farkı var neden böyle oldu ?

Cevap yazan yokmu? Neden böyle acaba o kulaklığı pxye taksam.boylemi olur gene ?

Upuppp
Hocam öyle ayaküstü hiç bir şey anlayamazsınki zaten

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran

Upuppp
c3 wirelessı ben de aldım tamamen pişmanlık 1-2 hafta kullandım performansı o kadar kötüydü ki iade ettim steelseries arctis 7x+ aldım şu an katbekat daha iyi, daha ucuz

Top Bottom