Neler Yeni

Neden Bilgisayar Toplamalıyım?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,061
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar önceden çok güzel bir sistemim vardı, ancak artık bir süreden sonra (sürekli cs ve gta5 ) oynadıktan sonra hevesim kaçmıştı. Şimdi kararsız kalıyorum, yardımcı olursanız sevinirm.
Eğer oyun oynamak sıkıyorsa toplama.
O paraya başka bir şeyler al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Cihan Hakkı
Eğer oyun oynamak sıkıyorsa toplama.
O paraya başka bir şeyler al.
Oyun oynamaktan sıkılmamın sebebi arkadaşlarım olmamasıydı. Tek bir birey olarak yetiştim. Bir süreden sonra ister istemez sıkıyordu, bu arada yorumlarınız için herkese teşekkürler.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,061
İsim
Oğuz Oğuz
Oyun oynamaktan sıkılmamın sebebi arkadaşlarım olmamasıydı. Tek bir birey olarak yetiştim. Bir süreden sonra ister istemez sıkıyordu, bu arada yorumlarınız için herkese teşekkürler.
Arkadaş edinebilirsiniz forumlardan falan.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mert Kaya
Merhaba arkadaşlar önceden çok güzel bir sistemim vardı, ancak artık bir süreden sonra (sürekli cs ve gta5 ) oynadıktan sonra hevesim kaçmıştı. Şimdi kararsız kalıyorum, yardımcı olursanız sevinirm.
Korona ilk ciktiginda almistim bilgisayarimi 1 sene boyunca acmadigim gun yoktur geceleri 5 kisi valorant mi sabahtan aksama kadar 5 kisi football manager mi onlarca kisi fivem mi oynadim hic sikilmadan. 2021in sonuna dogru arkadaslarim pclerini satti eylulden beridi pc acmiyorum arkadasin varsa topla veya arkadas edinebileceksen. Ama yoksa bence toplama.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
saçma konu

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Güzel ilahiler dinleyebilirsin

Rulep

80+ Gold
oyun oynamak için sistem toplamalısın