Neler Yeni

Neden böyleyim? | Psikoloji

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Psikolojik açıdan çok değişiğm. Yani ne ben kendimi anlıyorum ne başkası beni anlıyor.

Açıkçası duygusuz biriyim.
Yani sevgi besleyemiyorum.
Kardeşlerime, babama, başkasına, arkadaşlarıma sevgi yok. Yani sevgiden kastım onlar sadece arkadaşım. Öyle dostluk, tabiri caizse gardaşlık yok.
Babam sadece babam. Yani sadece beni doyuran ihtiyaç karşılayan biri.
Sonra hiçbir kıza ilgi, aşk duymuyorum. Hiç aşık olmadım. Ergenlikte illaki biri size hoş gelir ama bende yok. Aşık olmayı bırak aşık olanlara garip oluyorum : lan ne yaşıyorsunuz diye. Çocuk manyak olmuş çok güzel vesaire. Tabi o biraz abartıyor. Aşkı anlayamıyorum. Yani başkası oluyor tamam. Ben de filmlerde görüyorum ama anlam veremiyorum.
Sonra mantık takıntım var. Etrafımda mantıksızlık gördüğüm zaman kelimenin tam anlamıyla çıldırıyorum. İnsanların anlam veremediğim şekilde davranması beni deli ediyor.
Yemek yemekten tat almıyorum. Zevk almıyorum. Sadece midemi tutsun yeter. Yemek beni yoruyor.
Ben nasıl biri oldum bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Doğukan Fidan

Son düzenleme:

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Psikolojik açıdan çok değişiğm. Yani ne ben kendimi anlıyorum ne başkası beni anlıyor.

Kardeşlerime, babama, başkasına, arkadaşlarıma sevgi yok. Yani sevgiden kastım onlar sadece arkadaşım. Öyle dostluk, tabiri caizse gardaşlık yok.
Sonra hiçbir kıza ilgi, aşk duymuyorum. Hiç aşık olmadım. Ergenlikte illaki biri size hoş gelir ama bende yok. Aşık olmayı bırak aşık olanlara garip oluyorum : lan ne yaşıyorsunuz diye. Çocuk manyak olmuş çok güzel vesaire. Tabi o biraz abartıyor. Aşkı anlayamıyorum. Yani başkası oluyor tamam. Ben de filmlerde görüyorum ama anlam veremiyorum.
Sonra mantık takıntım var. Etrafımda mantıksızlık gördüğüm zaman kelimenin tam anlamıyla çıldırıyorum. İnsanların anlam veremediğim şekilde davranması beni deli ediyor.

@Doğukan Fidan
Bunun tek çözümü psikolog. Bu konuya kimse bilmeden bir şey yazmasın.

ust4

80+ Bronze

@Doğukan Fidan
Kendimi buldum.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bazı konularda benziyoruz ancak arkadaşlıkların kendim için çok daha değerli olduğunu düşünüyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Şaka maka olur öyle şeyler ben düzeleceğini düşünüyorum.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bende de var aynisi depresyon belirtisi. ilerlerse kotu olur psikiyatriye git ilerlemesin benimki biraz daha agirlasti yemekten bile tat alamaz oldum bir ara biraz ilac kullandim dizeldi hafif

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun tek çözümü psikolog. Bu konuya kimse bilmeden bir şey yazmasın.
Aileme söyledim ama gerek yok dedi ben de tabi ona burda yazdığım gibi detaylı anlatmadım. Sadece psikoloğa gidek dedim. Detaya gerek yok.

Bende de var aynisi depresyon belirtisi. ilerlerse kotu olur psikiyatriye git ilerlemesin benimki biraz daha agirlasti yemekten bile tat alamaz oldum bir ara biraz ilac kullandim dizeldi hafif
Bende de var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Son düzenleme:

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
Hocam kendimi kısmen sizde buldum sizde kendimi bulduğum kesimler bende mantıksızlığa dayanamıyorum yani çevremdekilerin mantıksız bir şey hakkında zıt yorum yapmaları ve sonuna kadar arkalarında durmaları beni deli ediyor. Bu çoğunlukla arkadaşlarımla sosyal medya konuşmalarında olduğu için ani krizle yazdığım şeyleri komiklik yapıyorum diye algılıyorlar ve sallamıyorlar. Aşk konusuna gelirsek aşık olduğum ve yakın dost olduğumuz kızın kuzenini bize haddinden fazla karışıyor diye bi anlık sinirle dövdüğüm için artık yolda beni görse yolunu değiştiriyor inanç minanç kalmadı bende daha keşke yaşım büyükken aşık olsaydım diyorum tabi bunu kendimiz seçemiyoruz. :D

Sinner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kadir Burç
Yemin ederim bende aynı böyleyim ailem dahil kimseye sevgi besleyemiyorum ama ailemden birine bir şey olunca çok kötü oluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom