Neler Yeni

Neden böyleyim? | Psikoloji

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ne? Kaç yaşındasınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oha! Bunu bana söyleyen 5. kişisin. Ama ben orda parlamadım. Sırf niyetimi anlasın diye gülücük bıraktım.
Sırf bu yüzden söylemedim genel olarak böylesin. En azından bende böyle bir izlenim oluşturdun.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Psikolojik açıdan çok değişiğm. Yani ne ben kendimi anlıyorum ne başkası beni anlıyor.

Açıkçası duygusuz biriyim.
Yani sevgi besleyemiyorum.
Kardeşlerime, babama, başkasına, arkadaşlarıma sevgi yok. Yani sevgiden kastım onlar sadece arkadaşım. Öyle dostluk, tabiri caizse gardaşlık yok.
Babam sadece babam. Yani sadece beni doyuran ihtiyaç karşılayan biri.
Sonra hiçbir kıza ilgi, aşk duymuyorum. Hiç aşık olmadım. Ergenlikte illaki biri size hoş gelir ama bende yok. Aşık olmayı bırak aşık olanlara garip oluyorum : lan ne yaşıyorsunuz diye. Çocuk manyak olmuş çok güzel vesaire. Tabi o biraz abartıyor. Aşkı anlayamıyorum. Yani başkası oluyor tamam. Ben de filmlerde görüyorum ama anlam veremiyorum.
Sonra mantık takıntım var. Etrafımda mantıksızlık gördüğüm zaman kelimenin tam anlamıyla çıldırıyorum. İnsanların anlam veremediğim şekilde davranması beni deli ediyor.
Yemek yemekten tat almıyorum. Zevk almıyorum. Sadece midemi tutsun yeter. Yemek beni yoruyor.
Ben nasıl biri oldum bilmiyorum.

@Doğukan Fidan
Psikolağa gitmeni öneririz.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aşk zaten boş bir şey gibi duruyor. Ama iyi arkadaşlar edin ve mümkünse '' gardaş'' edin, baba zaten babadır bende babama kısmen öyle bakıyorum. Anne başka tabii, sevgi kavramı nasıl bir şey? Sevgi nedir? Nasıl bir şey? Bende bilmiyorum açıkçası. Sadece gardaş edin, eğer mental olarak çökük hissediyorum diyorsanız bir psikolog yada bir yaşam koçuna başvurmanız tavsiyem olacaktır.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Psikolojik açıdan çok değişiğm. Yani ne ben kendimi anlıyorum ne başkası beni anlıyor.

Açıkçası duygusuz biriyim.
Yani sevgi besleyemiyorum.
Kardeşlerime, babama, başkasına, arkadaşlarıma sevgi yok. Yani sevgiden kastım onlar sadece arkadaşım. Öyle dostluk, tabiri caizse gardaşlık yok.
Babam sadece babam. Yani sadece beni doyuran ihtiyaç karşılayan biri.
Sonra hiçbir kıza ilgi, aşk duymuyorum. Hiç aşık olmadım. Ergenlikte illaki biri size hoş gelir ama bende yok. Aşık olmayı bırak aşık olanlara garip oluyorum : lan ne yaşıyorsunuz diye. Çocuk manyak olmuş çok güzel vesaire. Tabi o biraz abartıyor. Aşkı anlayamıyorum. Yani başkası oluyor tamam. Ben de filmlerde görüyorum ama anlam veremiyorum.
Sonra mantık takıntım var. Etrafımda mantıksızlık gördüğüm zaman kelimenin tam anlamıyla çıldırıyorum. İnsanların anlam veremediğim şekilde davranması beni deli ediyor.
Yemek yemekten tat almıyorum. Zevk almıyorum. Sadece midemi tutsun yeter. Yemek beni yoruyor.
Ben nasıl biri oldum bilmiyorum.

@Doğukan Fidan
Ben sürekli ailemi kaybetme korkusu ve ölüm korkusu yaşıyorum.

Aşk zaten boş bir şey gibi duruyor. Ama iyi arkadaşlar edin ve mümkünse '' gardaş'' edin, baba zaten babadır bende babama kısmen öyle bakıyorum. Anne başka tabii, sevgi kavramı nasıl bir şey? Sevgi nedir? Nasıl bir şey? Bende bilmiyorum açıkçası. Sadece gardaş edin, eğer mental olarak çökük hissediyorum diyorsanız bir psikolog yada bir yaşam koçuna başvurmanız tavsiyem olacaktır.
Boş değil insanın doğasında olan hiçbirşey boş değildir , sadece doğru bir aşk bulman lazım.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Aga tabiri caiz ise robot olmuşsun herhangi bir şey hissetmiyorsun vs. Vs. Bir psikoloğa görün bence

Kardeşim yazdıklarını daha detaylı okudum yeminle benim sana bahsettiğim arkadaşıma çok benziyorsun
Bence bu düzelmez çünkü o da düzelmemişti
Acı ama gerçek bu özür dilerim
Bu arada yakın arkadaşımdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,487
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31