Neler Yeni

Neden böyleyim? | Psikoloji

Techno08

80+ Gold
Çocukluğunda ya da daha önce yaşadığın kötü tecrübeler( varsa) bilinç altında yer edip son zamanda bir olay ise bunu tetiklemiş olabilir. Tabi ki uzman değiliz sadece tahmin ama bunun için bir uzmana başvurmanda yarar var. Eğer kendini bir nebze düzeltmek istiyorsan aklını başka şeylerle meşgul edebilirsin, kitap okuyabilir , film izleyebilir ve enstrüman çalmayı öğrenebilirsin.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende kısmen böyle sayılırım. Gerçi ben seviyorum ama yüzüne karşı katı davranıyorum. Sebebini bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Hata bende. Ergence dilinde psikolojinin kız meselesi olarak anlaşılacağını bilmeliydim. ☺️
Ergence mi? Daha önce 15 yaşında olduğunuzu söylediniz ve ben sizden yaşca büyüğüm. Genellikle bu tarz olaylar böyle şeylerin üzerine kurulu olduğu için böyle düşündüm. Sözlerinizi dikkatli seçin.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
As kendini.
şaka

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@Lelouch vi Britannia! al sana benim gibi bir psikopat.
ben de severim lelouch u
Psikolojiden anlarım dediydin ya.
sen bana aoe bunlari en iyi bu yollardan giden biler doktorlar bile anlamaz bizi. bu arada sunuda soylim arkadasin az olmasi kavga gurultu sevmemek disari cikmak istememek gibi nedenler hafif depresyon belirtileridir. bazi animelerde psikoloji bozdugunu fark ettim ha depresyondayiz ayri mesele ama daha beter yapan animeler var. bu durumu engellemekblazim biz gidiciyiz bari arkamizdakiler bizim hatamiza dusmesin her animeyi izlemeyin. anne babanin olmesini bile umursamicak duruma gelmen o da hafif depresyon sayilabilir ama yemekten zevk almama orta depresyon ileriye giderse baya kotu olur. psikiyatri sart en azindan istah acan ilaclari var azda olsa tat alirsin yemekten

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ergence mi? Daha önce 15 yaşında olduğunuzu söylediniz ve ben sizden yaşca büyüğüm. Genellikle bu tarz olaylar böyle şeylerin üzerine kurulu olduğu için böyle düşündüm. Sözlerinizi dikkatli seçin.
Ne? Kaç yaşındasınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bide bu var kanka bir şey olunca çok çabuk parlıyorsun.
Oha! Bunu bana söyleyen 5. kişisin. Ama ben orda parlamadım. Sırf niyetimi anlasın diye gülücük bıraktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,487
Üyeler
164,679
Son üye
geceyol31
Top Bottom