- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk yok o da yok. Biri ölse gram üzülmem.Yemin ederim bende aynı böyleyim ailem dahil kimseye sevgi besleyemiyorum ama ailemden birine bir şey olunca çok kötü oluyorum.
Knk yok o da yok. Biri ölse gram üzülmem.Yemin ederim bende aynı böyleyim ailem dahil kimseye sevgi besleyemiyorum ama ailemden birine bir şey olunca çok kötü oluyorum.
Bu konuya kimse bilmeden bir şey yazmasın.
Hata bende. Ergence dilinde psikolojinin kız meselesi olarak anlaşılacağını bilmeliydim.Bu derece bir şeyden anlamak için profesyonel olmak gerek. Ben kız meselesi falan sandım.
Ergence mi? Daha önce 15 yaşında olduğunuzu söylediniz ve ben sizden yaşca büyüğüm. Genellikle bu tarz olaylar böyle şeylerin üzerine kurulu olduğu için böyle düşündüm. Sözlerinizi dikkatli seçin.Hata bende. Ergence dilinde psikolojinin kız meselesi olarak anlaşılacağını bilmeliydim.
ben de severim lelouch u@Lelouch vi Britannia! al sana benim gibi bir psikopat.
sen bana aoe bunlari en iyi bu yollardan giden biler doktorlar bile anlamaz bizi. bu arada sunuda soylim arkadasin az olmasi kavga gurultu sevmemek disari cikmak istememek gibi nedenler hafif depresyon belirtileridir. bazi animelerde psikoloji bozdugunu fark ettim ha depresyondayiz ayri mesele ama daha beter yapan animeler var. bu durumu engellemekblazim biz gidiciyiz bari arkamizdakiler bizim hatamiza dusmesin her animeyi izlemeyin. anne babanin olmesini bile umursamicak duruma gelmen o da hafif depresyon sayilabilir ama yemekten zevk almama orta depresyon ileriye giderse baya kotu olur. psikiyatri sart en azindan istah acan ilaclari var azda olsa tat alirsin yemektenPsikolojiden anlarım dediydin ya.
Bak bide bu var kanka bir şey olunca çok çabuk parlıyorsun.Hata bende. Ergence dilinde psikolojinin kız meselesi olarak anlaşılacağını bilmeliydim.
Ne? Kaç yaşındasınız?Ergence mi? Daha önce 15 yaşında olduğunuzu söylediniz ve ben sizden yaşca büyüğüm. Genellikle bu tarz olaylar böyle şeylerin üzerine kurulu olduğu için böyle düşündüm. Sözlerinizi dikkatli seçin.
Oha! Bunu bana söyleyen 5. kişisin. Ama ben orda parlamadım. Sırf niyetimi anlasın diye gülücük bıraktım.Bak bide bu var kanka bir şey olunca çok çabuk parlıyorsun.
Abartma.Kardeşim robotlaşmışsın