- Reaksiyon skoru
- 115
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka 10 K'lık Redmi Telefonda Herşeyi Arkada Yedekliyor Tek Derdin Yedek MiYaklaşık 8 sene Android cihazlar kullandım, 4 senedir de iPhone kullanıyorum. Kolay kolay geri dönmem. Her şey stabil, kafamı yormuyor. Yedekleme, güncelleme vs. her şeyi arkaplanda hallediyor. Apple Watch, bir saatin verebileceği her şeyi veriyor.
Ben sana sorayım, bütçe problemim yokken neden Android kullanayım?
Daha İyi Ekran - Daha İyi Batarya - Daha Hızlı Şarj - Daha İyi İşlemciler - Açık Kaynak Kodlu Özgür İşletim Sistemi - Daha İyi Kamera (Daha İyi Lens - Daha İyi Zoom - Daha İyi Mp - Daha İyi Telefoto - Makro Performansı Vb) Daha Gelişmiş Yapay Zeka Daha Fazla Saymama Gerek Var Mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olayın Parayla Alakası Olmadığı Belli Aşağıya Sistemini Yazmışsın Allah Bilir Kaç Yüz Bin TL Ona Rağmen Xioami 15 Ultra Kullanıyorsun Senin İphone Kullanacak Paran Yok Mu Mesela Neden İphone Yerine Xiaomi Kullanıyorsun? Anlatta Şu İphone Kullananalar Olayın Para Olmadığını AnlasınKesinlikle size katılıyorum, birde şu 17 pro serisinde kullanılan alüminyum kasayı başka firma kullansaydı yerden yere vururlardı çünkü çok hızlı şekilde eğilip bükülüyor kasa ama apple olduğu için millet bir şey demiyor.
Son düzenleme: