Neden İnternet Birden Yavaşladı?

CarryExe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
Şu anda evimde Türk Telekom'un 32 mbs lik sınırsız internetini kullanıyorum. İnternet normalde hız testlerinde download 25 lerde upload ise 6 7 gibi oluyordu. Dün bilgisayarıma ssd taktırmıştım onun için kurulumları yapıyordum yüklemeleri yaparken çok yavaş olduğunu farkettim. Hızını ölçtüğüm zaman download 2 upload 3 çıktı. Bunun benim bilgisayara ssd takmam ile bir alakası olabilir mi ya da genel bir sorun mu?

knkam sen gene iyisin ben 16 kbs ile kullanıyorum şaka değil cidden (1000 kbs = 1 mbs )

Şu anda evimde Türk Telekom'un 32 mbs lik sınırsız internetini kullanıyorum. İnternet normalde hız testlerinde download 25 lerde upload ise 6 7 gibi oluyordu. Dün bilgisayarıma ssd taktırmıştım onun için kurulumları yapıyordum yüklemeleri yaparken çok yavaş olduğunu farkettim. Hızını ölçtüğüm zaman download 2 upload 3 çıktı. Bunun benim bilgisayara ssd takmam ile bir alakası olabilir mi ya da genel bir sorun mu?
SSD'nin internet hızıyla ne alakası olabilir dostum sağlayıcınla görüş

SSD'nin internet hızıyla ne alakası olabilir dostum sağlayıcınla görüş
Alakası olamayacağını bende biliyorumda taktıktan sonra oldu belki bir şey vardır diye sordum

Ben de sıkıntı yok TT.

Bakım,Çalışma varsa normaldir.5 gün içinde düzelir tahminen olmazsa yapacak bir şey yok.

Alakası yok normalde daha hızlıydı birden yavaşladı.
Çalışmalar var. Buradan takip edebilirsin.

Eğer gece yavaşladıysa falan modem arayüzüne girip modemi yeniden başlat.

Müşteri hizmetlerini aradık ve 5 dk modemi kapatmamızı söylediler sonra düzeldi eski hızına geldi

7ac5478f-1c2f-4df9-b93e-fce3f9eb9b0d.jpg

:cool::cool:

Geri