Anadolu ajansı saçmalığı.seçimin sonuçlarına baktığımda erdoğan ciddi bir farkla önde görünüyor anketlerde hep kemal kılıçdaroğlu önde görünüyordu neden böyle oldu
Hocam anka bakın anadolu ajansı Ankarayı yüzde 84 akp başlattı sonra mansur yavaş yüzde 65 le aldıAlıntıyı görüntüle
hocam şuan için baya öndeler ama
ciddi bir şekilde ilk defa takip ediyorum eskileri nasıl olsa erdoğan kazanır diye takip etmeiştimİlk defamı seçim görüyorsun? yıllardan beri bu böyle olur Erdoğan yüksek bir oran ile başlar
O zaman sana şunu söyleyiyim sonuçlar açıklanmaya başladığı zaman her zaman Erdoğan yüksek bir oran ile açıklanmaya başlar bu böyledir muhalefet tarafı destekleyen halkın umutlarına düşürmek için bu yapılır.ciddi bir şekilde ilk defa takip ediyorum eskileri nasıl olsa erdoğan kazanır diye takip etmeiştim
Anka nın açılan sandık oranları düşükHocam anka bakın anadolu ajansı Ankarayı yüzde 84 akp başlattı sonra mansur yavaş yüzde 65 le aldı
kazanıyoruz kanka ysknın acıklaması öyle göstermiyorseçimin sonuçlarına baktığımda erdoğan ciddi bir farkla önde görünüyor anketlerde hep kemal kılıçdaroğlu önde görünüyordu neden böyle oldu