Neler Yeni

Neden kimsenin amd ekran kartı alma dediğini buldum (teori)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Berat ışık
İlgilendiği Kategoriler
oyun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199059892623/
Twitter
Beratisik28
Discord
aspectstar2
Steam ID
76561199059892623
YouTube
Artyom3731
Aga şimdi herkes amd alma diyor sebebi ise amd ekran kartlarını minig almasın ki temiz 2. El kart bulabilelim bence mantıklı bir teori

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Berat

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,686
İsim
Hacı
Bi de ne demek istedin bi anlatabilsen :ROFLMAO:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
amd alınmaz kardeşim çöp gibi yazılımı var düzgün psu almazsan watman yersin bide psuylamı uğraşacaksınız direk nvidia alın ! fiyat düşerse haber et bende alim! not: mizah amaçlıdır

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Aga şimdi herkes amd alma diyor sebebi ise amd ekran kartlarını minig almasın ki temiz 2. El kart bulabilelim bence mantıklı bir teori
eski rx4xx/5xx ler sorunlu hatta rx 5700xt ve rx 6500xt de bile ama rx 6xxx üstü yok gibi bir şey özellikle rx7xxx serisinde watman ama gider 💣 power kullanır isen orasına karışmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Faruk
AMD ekran kartları bazı Driver sorunları -ki bu sorunların bazıları farkli bileşenlerin sorunlarından da kaynaklaniyordu mesela bozuk ram gibi- ve teknoloji eksikliği sebebiyle tercih edilmiyor veya F/P olunca tercih ediliyor. Biraz da bizim memleketin insaninin markaciligindan kaynaklanıyor, her şeyin en iyisine sahip olma isteği de üzerine ekleniyor.

Bütün bunları bir kenara bırakırsak AMD ekran kartları da gayet alınabilir kartlar. Sadece 6000 serisi ekran kartı kullandım AMD tarafından onu da belirteyim, şahsen bir problem yaşamadım. Bir ara sürekli çıkıyordu sürücüler, sonra memtestle ramleri kontrol edip ramleri değişince problem kalmadı. E be güzel kardeşim sanane ramler bozuksa, sen ne diye üstleniyorsun sorunu, alemin en delikanlısı sen misin? Bir de UV yaparken voltaj tutturamayinca da çöküyor ve OC. E sen yapmayı bilmiyorsan kart ne yapsın, yansın mı?

Demem o ki, Nvidia'nın render mender tarafıyla işiniz yoksa yani düz oyun oynuyorsaniz ve bütçenizi de düşünüyorsaniz AMD almak mantıklı. Üste bir de Nvidia VRAM cimrisi bir marka, AMD bu konuda da avantajlı. DLSS 3.5 ile 3000, 2000 serisi RTX kartlara atilan kazık da var AMD kendi teknolojisini eksikleri olmasına rağmen Nvida kartlara bile sunmusken. Yani markaciliktan ziyade bugün benim cikarima hangi kart uyuyorsa onu alirim, benim için AMD daha mantıklı AMD alıyorum gerisi boş laf.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yav her "AMD kartı sattım bu sefer nvidia alacağım sorun yaşamayacağım" dediğimde gene bumerang gibi başka bir modeliyle geri dönüyor bu AMD kartlar. bir şey var bu AMD kartlarda iyi yaptığı pek bir şey olmasa da mıknatıs gibi çekiyor 😂

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom