Neden kız arkadaşım olmuyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,108
Dostlar liseye motorumla gidip geliyorum, motorum Rs200 boş bir motorda değil okuldaki driftlere nazaran. Arkadaşlarımda çok yakışıklı bir tip olduğumu söylüyor, bende bir kaç eksik dışında fena olmadığımı düşünüyorum. bu konuyu açma sebebim ilişki ilgi istemek değil öylesine sohbet etmek konuşmak için açtım. geçen konuşuyorduk arkadaşlarım hep sen bu motorla tiple kız tavlayamıyorsan üniversitede işin zor gözün açık değil dahada açık denilecekse gerizekali olduğumu söylediler. hiç dert etmiyorum ama babamda annemde hatta amcalarım dayılarımda konuş biraz gözün açılsın sağına soluna bak boş boş gidip gezme diyor. sizce konuşmamam üniversite zamanlarında sıkıntımı yaratır? ciddi manada karşı cinsden her hangi bir insan ile merhaba merhabam bile yok. gün içerisinde sadece annemle diyalog kuruyorum gibi.

Dostlar liseye motorumla gidip geliyorum, motorum Rs200 boş bir motorda değil okuldaki driftlere nazaran. Arkadaşlarımda çok yakışıklı bir tip olduğumu söylüyor, bende bir kaç eksik dışında fena olmadığımı düşünüyorum. bu konuyu açma sebebim ilişki ilgi istemek değil öylesine sohbet etmek konuşmak için açtım. geçen konuşuyorduk arkadaşlarım hep sen bu motorla tiple kız tavlayamıyorsan üniversitede işin zor gözün açık değil dahada açık denilecekse gerizekali olduğumu söylediler. hiç dert etmiyorum ama babamda annemde hatta amcalarım dayılarımda konuş biraz gözün açılsın sağına soluna bak boş boş gidip gezme diyor. sizce konuşmamam üniversite zamanlarında sıkıntımı yaratır? ciddi manada karşı cinsden her hangi bir insan ile merhaba merhabam bile yok. gün içerisinde sadece annemle diyalog kuruyorum gibi.
tıpatıp aynı profiliz.

durum boyleyse sewinin olmamasi cok normal,ayrica bu kadar konusmayan biri olmak iyi bisey degil bence biraz acilman lazim

Endişelenmeyin üniversitede gayet de bulabilirsiniz. Ne kadar erken o kadar iyi ama hiç konuşmuyorsanız zor gidip kendiniz merhabalaşmanız lazım veya gidip tanışmak isteyin ona göre yol verirler veya onay verirler.

Endişelenmeyin üniversitede gayet de bulabilirsiniz. Ne kadar erken o kadar iyi ama hiç konuşmuyorsanız zor gidip kendiniz merhabalaşmanız lazım veya gidip tanışmak isteyin ona göre yol verirler veya onay verirler.
Bir karşı cinse gidip asla tabışa bilirmiyiz diyemem :D

Bir karşı cinse gidip asla tabışa bilirmiyiz diyemem :D
:) Ama denemeniz lazım hocam. Bir kızın size gelme olasılığı çok düşük (Size özgü değil erkek olduğunuz için) erkekler avcı olmalı hep böyle olur. Herhangi bir durumun her zamanı ilk seferi zordur ondan sonrakiler her zaman daha kolaydır. Kayda değer bir risk... :D

Ama içinizi rahatlatayım yakışıklısınız ve iyi bir motorunuz var kız size kötü bir şey demez ya sevgilisi olduğunu söyler ya başka bir kibar dille yol verir.

:) Ama denemeniz lazım hocam. Bir kızın size gelme olasılığı çok düşük (Size özgü değil erkek olduğunuz için) erkekler avcı olmalı hep böyle olur. Herhangi bir durum her zaman ilk sefer zordur ondan sonrakiler her zaman daha kolaydır. Kayda değer bir risk... :D

Ama içinizi rahatlatayım yakışıklısınız ve iyi bir motorunuz var kız size kötü bir şey demez ya sevgilisi olduğunu söyler veya başka bir kibar dille yol verir.
hocam sorun şu ailem arkadaşlarım demeseydi sorun olarak görmüyordum, konuşma ihtiyacı duymuyordum hatta istemiyordum bile.

hocam sorun şu ailem arkadaşlarım demeseydi sorun olarak görmüyordum, konuşma ihtiyacı duymuyordum hatta istemiyordum bile.
Haaa ben size lazım sandım pardon. O zaman ihtiyaç duymuyorum dersiniz geçersiniz veya başka bir şey dersiniz ama olur da bir gün ihtiyaç duyarsanız yazdığım yazıyı tekrar okuyun. :D Sırf başkaları dedi diye sizde olmayan bir şeyi elde etme şartınız yok ya sizin hayatınız sizin davranışlarınız boş verin.

beyler ben de kızlarla konuşabiliyorum ama ilerletemiyorum flört konusuna gelemiyorum bana günaydın falan diye kız bir şey gösteriyordu galerisinden başka bir erkekle fotosu vardı

beyler ben de kızlarla konuşabiliyorum ama ilerletemiyorum flört konusuna gelemiyorum bana günaydın falan diye kız bir şey gösteriyordu galerisinden başka bir erkekle fotosu vardı
Size arkadaş olarak bakmışlar yani başka bir değişle "Friendzone" a düşmüşsünüz. Baştan amacınızı belli edin olmazsa olmaz. Amacınızı belli edin derken birazcık ona özgü iltifatlar edin yani flörtler edin zaten davranışlarından anlarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,299
Üyeler
173,954
Son üye
Mete Karslıoğlu
Geri