- En İyi Cevap
- 26
Biz anlatalım, belki anlarlar. Zor gözüküyor gerçi ama, belki bir umut.Hocam bu arkadaşlara boşuna laf anlatmayın
Aylar evvel de yine bu konuyu konuşmuştuk, orada da aynı şeyleri demiştim. Bana karşı çıkmıştın. Sıkı bir savunucusu idin bu maddenin. Sürekli hahaha atıyordun bana. Şimdi görüşlerin 180 derece değişmiş anladığım kadarıyla. İyi bari.Klasik Türkiye halkı zihniyeti bu ülkede bir fikir belirtirseniz saçma sapan konuşurlar anayasa 66. madde kaldırılsa ulusalcılar eylem bile yapmazlar Twitter'da tepki gösterirler anca.![]()
Konu siyasi bir konu, başka neye alet olacak? Böyle ithamlarda bulunulması normal değil, tek sebebi de insanların okuyup anlama gibi bir gayesi yok. Ona buna icbaren Türk dedirtme lüksünü kendilerinde görüyorlar. Sen de farklı değilsin ki. Şu cümleyi kuran adamsın neticede:Çünkü yanlış zamanda konuşuyorsunuz. konuştuğunuz şeyler siyasete alet oldu ve bunu savunan siyasetçilerde sütten çıkmış ak kaşık olmadıkları için siz bunlara konuştuğunuzda bu tarz ithamlarda bulunulması normal hale geliyor.
"Neden düşüncelerini gizliyorsun?"dan kastım savunmadığın bir şeyi söylemendi. Konunun başında "Herkese Türk dedirttireceğim ulan! Bu lüksüm var." diye geziyordun. Konunun sonunda "Ben evrensel düşünüyorum, ırklar pek önemli şeyler değil, tüm dünyadaki insanlara aynı gözle bakmalıyız. Evrimsel olarak aramızda fark yok. Fakat bugün halkın eğitim seviyesi düşük, olur böyle cahilce olaylar." moduna geçtin.O mesajını ithafen yazıyorum(tek tük hatırlıyorum)
Bana neden düşüncelerime gizliyorsun tarzı bir şey yazmıştınız ben de düşüncelerime yazsam ban yerim demiştim
Madem bu ırkı kutsal görüp başkalarına üstten bakmayı normal karşılamıyordun, niçin konunun en başında da bunu belirtmedin? Dediğim şey buydu. Bunun uyarılık bir şeyi de yok. "Ben ırkçılıktan uzağım." dedin diye kimse sana uyarı vermez. Şimdi gelmiş bu konuda yine diyorsun ki "Yanlış zamanda konuşuyorsunuz. Siyasete alet oldu bu cümleler. Ana sorunumuz değil." Evvelki konuda güya bunu desteklemiyorum deyip bitirmiştin diyalogu, şimdi yine desteklemeye geçmişsin ve bizi eleştiriyorsun.