Yazıyı düzenledim tekrar okursan sevinirim. Ayrıca yanlışını kabul ettiğin içinde teşekkür ederim.Bu benim cehaltim olsun ama neden başka bir ırk kendini Türkiye'de yaşadığı için türk olarak tanımlasın
Yazıyı düzenledim tekrar okursan sevinirim. Ayrıca yanlışını kabul ettiğin içinde teşekkür ederim.Bu benim cehaltim olsun ama neden başka bir ırk kendini Türkiye'de yaşadığı için türk olarak tanımlasın
Hocama okudum ama mantıksız olan şu neden kendimi türk gibi hissedeyim kendini türk olarak görmeyenler vatanını milletini sevmeyen insanlarmıYazıyı düzenledim tekrar okursan sevinirim. Ayrıca yanlışını kabul ettiğin içinde teşekkür ederim.
Estağfurullah, kimsenin vatan sevgisini sorgulayamayız. Kendine “kürdüm” diyebilirsin. Buna hakkın var ama Türklüğünü reddedemezsin. Kürtlükten örnek veriyorum cunku Türkler kadar onlarda bu topraklarda yaşadılar aslında benim bakış açıma göre Türk-Kürt diye ayrılmakta saçma geliyor. Nasıl olsa hepimiz yıllardır bu topraklarda aynı boyunduruk altında yaşadık. Benim lafım Türklüğe karşı çıkanlarda. Doğuya gidersen Kürt olduğunu belirtip Türklüğüyle gurur duyduklarını söyleyenleri görebilirsin ki 10 arkadaşımın yarısı Kürttür.Hocama okudum ama mantıksız olan şu neden kendimi türk gibi hissedeyim kendini türk olarak görmeyenler vatanını milletini sevmeyen insanlarmı
3 konudur tartışmamızın tek nedeni bu sen sadece bu fikir bu konu üzerinde tartışıyorsun bende bu düşüncenin topluma uygulanmayacak olmasına bu akp vb partiler yüzünden karşı olacağıma söyledim.(belki de en başta böyle fikir bağbında değil de bunu uygulayamaya düşünen partileri göre tartıştığım için hata yapmışım)Bana ne X partisinden.
Savunmam kötü değil bu parti olduğu sürece ben bunu desteklemem çünkü bunun gibi partilerin amacı sizin kafanızda kurduğunuz doğru düşünce değil gelmiş hala bana ne x partisinden diyorsun düşüncelerin ve düşüncelerim bu topluma uygulanacak bir düzeyde değil o konulardan birisin de söyledim topluma uygulanmadığı sürece o fikrin bir değeri kalmıyor.Battı balık yan gider misali. Savunman daha da kötü.
Desteklemiyorum bu parti olduğu sürece desteklerim.Evvelki konuda güya bunu desteklemiyorum deyip bitirmiştin diyalogu, şimdi yine desteklemeye geçmişsin ve bizi eleştiriyorsun.![]()
O bir takıntı isteyerek yapmıyorum.(söylemediğim zamanda rahat edemiyorum)Yahu sen niye böylesin? Niye bu kadar sathi bakıyorsun olaylara? Niye kelimelere bu kadar takılıyorsun?