"Neden Nvidia Ekran Kartını Tercih Ediyorsun?" DISCORD ETKİNLİĞİMİZ BAŞLAMAK ÜZERE!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
17
Reaksiyon skoru
72,031
Arkadaşlar selamlar. Instagram sayfamızda da sizlere duyurduğumuz üzere yeni bir etkinlik düzenliyoruz. Bu etkinlikte sizler, neden Nvidia ekran kartlarını tercih ettiğinizi bizlere kısaca anlatıyorsunuz. Bu etkinlik Discord sunucumuz üzerinden gerçekleşecektir ve kamera zorunluluğu vardır. Ayrıca seçilen arkadaşlar da Youtube kanalımızda yayınlanacak olan videoda yer alacaktır. Etkinlik 17.09.2022 tarihinde saat 19:00'da başlıyor.
abdullah-hacigul.jpg

Aşağıdaki sunucumuzda "Neden NVIDIA" isimli sunucumuz bekleme odamızdır. Şartları karşılayan arkadaşları bekliyoruz. 🤩

köklü bir firma amd gibi stabilizasyon sorunlarıyla uğraştırmıyor amd güç olarak iyi olabilir ancak driver olarak kötü

çoğu insan için hiçbir sebebi yok popüleritesiyle alakalı nvidia markalaşmış bir şirket insanlar amd ismine işlemcilerden aşina amd ekran kartını duyunca insanlar önyargıyla yaklaşıyor

Burada söyleyeyim alırken bilgim yoktu.

yazılım yazılım yazılım bugün küçücük aletlerde bile sayfalarca kod yazılım var

Optimizasyonunun iyi olmadığını düşünüyorum yakın kartları test ederken bile aralarında 10-15fps farklar çıkıyordu. driverları nvidea kadar iyi değil sorun çıkarıyor. 2.el piyasası olarak daha ucuza satılıyor. kullandıktan sonra bile az değer kaybeden bir kart almak ister herkes diye düşünüyorum. aldıktan sonra milletin söyledikleri karşıma çıkmaya başladı o yüzden amd kullanıyorum

Nvidia ekran kartlarının amd ekran kartlarından iyi olması daha stabil çalışması ve yazılım anlamında daha kuvvetli olması
Saf güç ve yazılım ve donanım sorunları istiyorsanız Amd tercih edilebilir
Güç ve yazılım ve donanım alanından sorunsuz bir kullanım istiyorsunuz Nvdia en iyi tercih olucaktır

çoğu insan için hiçbir sebebi yok popüleritesiyle alakalı nvidia markalaşmış bir şirket insanlar amd ismine işlemcilerden aşina amd ekran kartını duyunca insanlar önyargıyla yaklaşıyor
Dostum biz elmacı mıyız? Bilgisayarı açarken acaba gene sıkıntı yapacak mı korkusunu tattın mı hiç?

Yorum yapan NVIDIA yı destekleyen kişilerin %90 ının AMD Radeon Software kullanmasını bilmediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. İstisnalar hariç :)

Dostum biz elmacı mıyız? Bilgisayarı açarken acaba gene sıkıntı yapacak mı korkusunu tattın mı hiç?
en kralını tattım ve hala tadıyorum :D ondan sistemı satmaya karar verdım hayatım yeterınce stresli pc daha da bu çıtayı yükseltiyır

Geri