Neden RDR2 bu kadar ÇOK seviliyor?

Emrhan_

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,037
Sorumu başlıkta belirttim nedir bu sevda grafiği mi hikayesi mi anlamadım gitti :D

ben hikayeden dolayı çok sevmiştim. sonra oynadıkça detaylar falan daha fazla sevmeye başladım

Anlat anlat bitmez, kendin deneyim etmelisin. Ben de oynamadan önce aynı soru soruyordum. Oynadıktan sonra oyunun en büyük fanboyu oldum, diğer oyunlardan tat alamaz oldum.

Hikayesi, grafiği, gerçekçiliği.

Oyundaki NPC'ler neredeyse gerçek insanlar gibi. Bir NPC bir yaptığını bir daha yapmıyor, aşırı çeşitlilik var oyunda.

ben 2 kere başladım birinde %35 falan diğerinde %50 bitirdim ama zorla oynadım. Bana göre berbat oyun hikayesi vs beni sarmamıştı.

Evet hesabımda var gta 5 silip yüklesem mi?

Sorumu başlıkta belirttim nedir bu sevda grafiği mi hikayesi mi anlamadım gitti :D
Açıkçası hikayesi beni kendine sürüklemedi ama fiziği gerçekten mükemmel. Görevlerini yapması keyifli ve grafikleride kötü sayılmaz. Ama benim için en önemli etken herşeyin düşünülmüş olması ve oyunun fiziği.

Hikaye,grafik ve mekanikler hakikaten iyi.
Ayrıca çok canlı ve güzel detaylara sahip bir açık dünya bulunduruyor.

Oyundaki npc-grafik-hikaye Hikaye acayip iyi yav oyunu uzun süre oynayınca bildiğin karakterin ta kendisi oluyorsun 1.5 günde bitirdim ben arthur morgan a selamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri