Neler Yeni

Neden Türk Telekom sevilmiyor?

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Arkadaşlar 2 yıldır türk telekom kullanıyorum 2 yıldır sadece 1-2 gün problem yaşamışımdır 30 down 8 up alıyorum şuan pakete 130 TL veriyorum fazla verme sebebim adil kullanım kotasını artırdım
neden herkes bu kadar eleştriyor instgramda vs
130 lira verip söyleyeni de ilk defa duydum türknet 80 liraya 100 dow 8 up verıyor

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
130 lira verip söyleyeni de ilk defa duydum türknet 80 liraya 100 dow 8 up verıyor
Şuan o kadar vermiyorum akk vardı bi ara onu yükseltmiştim 3 katına şuan kalkmış sanırım oda faturada yok şuan 90 Tl veriyorum.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Şuan o kadar vermiyorum akk vardı bi ara onu yükseltmiştim 3 katına şuan kalkmış sanırım oda faturada yok şuan 90 TL veriyorum.
yinede 100 dow almak varken o fiyata 30 almak afedersin ama aptallık

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
Fanboyluk yapmıyorum internette acayip şikayetler var ping ben 2 yıldır kullanıyorum ne ping arttı ne hız düştü hiçbir sorunla karşılaşmadım. tabi benim karşılaşmama sizin karşılaşmayacağınız anlamınza gelmez teşekkür ederim cevap verenlere.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yinede 100 dow almak varken o fiyata 30 almak afedersin ama aptallık
Kullandığım bölgeye tek türkTelekom çekiyor.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Arkadaşlar bu şahıs gizli bir TT ajanı ve müşterilerini neden kaybettiklerini anlamaya çalışıyorlar(!)

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Fanboyluk yapmıyorum internette acayip şikayetler var ping ben 2 yıldır kullanıyorum ne ping arttı ne hız düştü hiçbir sorunla karşılaşmadım. tabi benim karşılaşmama sizin karşılaşmayacağınız anlamınza gelmez teşekkür ederim cevap verenlere.

tüeknet türktelekom altyapısından verebılıyor sıtesınde sorgulama var bak ordan

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Türknet zaten Türk Telekom altyapısı kullanıyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Ping + Pahalı + tahhüt Ben türk telekom kullanıyorum. 1 sene kaldı tahhüt'e ondan sonra millenicom'a geçeceğim. 24mbit internet kullanıyorum 130TL. Millenicomda 100 mbit 105TL bir de tahhüt yok.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar 2 yıldır türk telekom kullanıyorum 2 yıldır sadece 1-2 gün problem yaşamışımdır 30 down 8 up alıyorum şuan pakete 130 TL veriyorum fazla verme sebebim adil kullanım kotasını artırdım
neden herkes bu kadar eleştriyor instgramda vs
30 downloada 130 tl veriyorsun ve memnunsun....
Anladım...

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
tüeknet türktelekom altyapısından verebılıyor sıtesınde sorgulama var bak ordan
oturduğum yer öyle apartman gibi bir yer değil askeri lojman gibi düşün anlşamamı varmış ne varmış bilmiyorum tek türk telekom çekiyor diğer firmalar kabul etmiyor.

30 downloada 130 TL veriyorsun ve memnunsun....
Anladım...
Aşağı kısımları okursan anlarsın o eski faturaymış şuan 90 veriyorum ben fiyat olarak memnunum demedim kopma ping anlık hız düşmesi vs

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
oturduğum yer öyle apartman gibi bir yer değil askeri lojman gibi düşün anlşamamı varmış ne varmış bilmiyorum tek türk telekom çekiyor diğer firmalar kabul etmiyor.

Aşağı kısımları okursan anlarsın o eski faturaymış şuan 90 veriyorum ben fiyat olarak memnunum demedim kopma ping anlık hız düşmesi vs
Altyapı varsa 30 downloada 90 da fazla.
Başka sağlayıcılar 80 TL'ye 100 mbps veriyor.
Ayrıca bende kullanıyorum türktelekom gibi bir rezillik yok.
Sözde 16 mbps paket kullanıyoruz max 7 mbps veriyor.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş

hee o zman yapacak bırsey yok 90 lıraya ıyı yınede

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
CS:GO'da aldığım en düşük ping 75 falandı. Ping bazen ise fırlıyor. 2 kere de internet çöpleşmişdi 6000 ping görmüşdüm. Stabil değil. Bazen iyi bazen kötü.

Top Bottom