Neler Yeni

Neden "Türk" yerine "Türkiyeli" demeliyiz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
Olum siz şaka mısınız yoksa beni zorla komik bıyıklı ressam olamayan adama mı çevirmek istiyorsunuz?

Anlaşılan bugünlük bu kadar forum yeterli benim için, Türk dostlarıma iyi geceler, Türk düşmanlarına da... neyse forum kuralları var.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,805
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Olum siz şaka mısınız yoksa beni zorla komik bıyıklı ressam olamayan adama mı çevirmek istiyorsunuz?

Anlaşılan bugünlük bu kadar forum yeterli benim için, Türk dostlarıma iyi geceler, Türk düşmanlarına da... neyse forum kuralları var.
Yaşı küçük oluyor bunların genelde veya dayak yememiş yetişkinler oluyorlar. Bi dayak yiyince de en ülkücü bunlar oluyor :D

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Ya bilader sen kimsin? Anla artık öyle bir şey olmayacak ,Kenan Evrenci biri gelip sizinle uğraşmasına çok bayılıyorsunuz galiba fazla kaşınıyorsunuz, hiç bir şekilde değiştiremezsin anayasadan sen bunu

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Türk sadece ırk demek değildir. Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarina Türk denir. Almanya vatandaşına Alman deniyor Rusya vatandaşına Rus deniyor Yunanistan vatandaşına Yunan deniyorda Türkiye vatandaşına Türk denmesi seni niye rahatsız ediyor

Maryo

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Öncelikle bunlar kendi fikrimdir.
Bence "Türkiyeli" demeliyiz. Sonuçta başka insanlar da yaşıyor bu ülkede. Din kardeşlerimiz de var. Onları da düşünmeliyiz. Sadece biz Türkler yaşamıyoruz. Bu yüzden birbirimizi kırmamak için "Türkiyeli" demeliyiz.
Türk ırkı belirtmez.
Evet türk ırkı da vardır ancak türk tanımı bu topraklarda yaşayan demek olmuştur artık.
Kısacana aslında ülke ismi olan Türk'ü kullanıyoruz ırkı değil.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom