Mirkan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 264
- İsim
- Mirkan Çiçek
Daha öncede konusunu açtım sıkıldım artık bu oyunun bos bos sorunlarından gecen gün rekabete dayalı maça girmiştim sıkıntısız geçti bitti maç maçtan sonra direk tekrar oyna dedim hiçbirşeye basmadan beni kafasına göre şeçmediğim halde derecesiz maça atmış. Bugün kısıtlı xamanım vardı oyun oynamak istedim oyunu ilk açtığımda açılmadı bir daha bastım gene açılmadı öyle birkaç kez denedikten sonra oyunun açılış ekranına geldi ve uzun süre öyle durdu daha sonra hata verdi uzun bi süre bununla ugraştım en son zar zorda olsa girdim oyuna 1-2 oyun girdikten sonra oyun kendi kendine kafasına göre sesimi kapatmış oyuna girdiğimde herkes sesini aç diyordu daha geçen el ses kullanmama rağmen ve hiçbirşey yapmamama rağmen sesim kapanmış neyse alt+f4 atıp tekrar gireyim belki düzelir dedim şuan oyun açılmıoyor giriş ekranına geliyor daha sonra val19 hatası verip atıyor beni ve 5. 6. tıklayışımda açılıyor oyun ne yapayım simdi beni oyundan soğutan smurflerin doğurtuldukları kişiye mi iyi dileklerimi ileteyim valorant yapımcılarına mı iyi dileklerimi ileteyim bilgisayarın herhangi bir parçasını her an kırabilirim bu sorunun çözümünü bilen var mı?