Neden Xbox Cafe Yok?

adı bile yakışmıyor

Sanırım en büyük sebebi PlayStation konsolunun genel anlamda daha fazla sevilmesi diyebilirim.
Araştırdığım kadarıyla PS4, Xbox One'a göre global çapta 2 kat daha fazla satış yapmış.

Alışkanlık işte. Bide Artık herkes Ps kontrolcüsüne alıştı. Xbox kontrolcüsüne alışmak zaman alır

PlayStation cafe dediğin şeyin sadece Türkiye’de olduğunu sanıyorum hal böyle olunca Xbox Türkiye’ye tam anlamıyla one s zamanında geldi (360 çıktığında Xbox Türkiye yoktu) ama ps 1 den beri Türkiye PlayStationı tanıyor fakat şimdi series s konsolu çok sevildi belki Xbox cafe açılabilir series s koyarlar

Ps4 kafeler var ama hiç xbox kafe yok neden ?
Prestij. Kimse daha az satan bir ürünün kiralama hizmetini açmak istemez. Mercedes varken Tata cafe açmak gibi, iPhone varken realme cafe açmak gibi. PS varken Xbox cafe açmak.

Türkiye'de neden yok*

"Bu gidişle olacak" dediğim konudur kendisi.
Xbox ps'yi sollamış durumda game pass gibi özellikleri sayesinde. +Olarak maus klavye desteğini felan saymıyorum bile🤔

Çünkü ülkede xbox kültürü yok. İlk xbox zaten ülkeye gelmedi. Xbox 360'ı esnaflar getirdi ama malum hatadan falan pek yaygınlaşmadı. Xbox one geldi ama millet PlayStation'dan başka bir şey bilmediği için salladılar.

Şimdi ekonomik nedenlerden dolayı geleceğini düşünüyorum

Geri