Neler Yeni

Nefes alınca vücudun titremesi

KAYA90543

80+
Dün akşam gece 1 sularında kalktım telefona baktım sonra tekrar uyuyayım dedim nefes aldığım gibi vücudum aniden titremeye başladı ayaklardan başıma kadar titriyordum kendimi durduramıyordum nefes tekrar aldığımda aynısı tekrar oluyordu gidip bir su içtim sonra biraz nefesimi kontrol ettim sakinleştim bu arada kalbim deli gibi atıyordu sizce bunun nedeni neydi bu arada bazen 6 7 saniye boyunca titriyordum.

Spectre_zz

80+ Bronze
Hocam allah korusun kalp krizi gecirmis olabilirsiniz bi doktora gitseydiniz bari

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Dün akşam gece 1 sularında kalktım telefona baktım sonra tekrar uyuyayım dedim nefes aldığım gibi vücudum aniden titremeye başladı ayaklardan başıma kadar titriyordum kendimi durduramıyordum nefes tekrar aldığımda aynısı tekrar oluyordu gidip bir su içtim sonra biraz nefesimi kontrol ettim sakinleştim bu arada kalbim deli gibi atıyordu sizce bunun nedeni neydi bu arada bazen 6 7 saniye boyunca titriyordum.
Ben doktora gitmen gerek

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
HasHoca
Kronik rahatsızlığın var mı ?

Shourd

80+ Gold
doktora git en iyisi

Top Bottom