odada bi hava olsun diye dedim başka ne alabilirim böyle ışıklı güzel fazla pahalı olmayan?İlk iki üç gün hoş gözükür ama sonra gayet normal gelir. Hep böyle oluyor.
Bu yüzden ihtiyaçlarını düzgünce belirle ve onları al, en azından işlevsel bir özelliği olsun.
En basiti ledler var. 50 lira civarına falan satılıyor güzelleri. ama direkt gözünüze çarpacak değil de yansıyacak şekilde takarsanız daha iyi olur.odada bi hava olsun diye dedim başka ne alabilirim böyle ışıklı güzel fazla pahalı olmayan?
Yok ya onları pek beğenemedim bu duvarlara astıkları şeyler nasıl? aradımda bulamadım onuda görmüştümEn basiti ledler var. 50 lira civarına falan satılıyor güzelleri. ama direkt gözünüze çarpacak değil de yansıyacak şekilde takarsanız daha iyi olur.
Başka ne önerebilirsiniz?Satın alabileceğin yer var mı bilmiyorum ama malzemeleri alıp kendin yapabilirsin.
Nanoleaf mi diyorsun? Pahalı baya onlar.Yok ya onları pek beğenemedim bu duvarlara astıkları şeyler nasıl? aradımda bulamadım onuda görmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka ne önerebilirsiniz?
Evet şimdi gördüm. Ne önerirsiniz oyuncu odası için bi güzel dursun benim aklıma bu geldi şimşekli olan sarı led sizce başka bir şey var mı?Nanoleaf mi diyorsun? Pahalı baya onlar.
Yok ya o monitörü falan ısıtır biraz soldan hemen gözükürEğer dikkatini dağıtmayacaksa monitör veya masa arkasına RGB LED önerebilirm. yutupta yapan kişileri gördüm ve çok güzel gözüküyor. Ambilight'ın teknolojisiz hali gibi
O kadar da değil Isıtmaz.Yok ya o monitörü falan ısıtır biraz soldan hemen gözükür
Neon ledler var bir trendyol gibi sitelerde, belli bir kalıp oluşturup neon ledi etrafına sarabilirsiniz.Başka ne önerebilirsiniz?
Neon ledler var bir trendyol gibi sitelerde, belli bir kalıp oluşturup neon ledi etrafına sarabilirsiniz.
TR gibi bir ülkede fiyatı biraz..şey