Neon Led Lambalar Alınır mı?

Xesha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
Bir yerde görmüştüm kaktüs şeklinde yıldırım şeklinde falan vardı. Nasıl gözükür odada hoş durur mu?

İlk iki üç gün hoş gözükür ama sonra gayet normal gelir. Hep böyle oluyor.
Bu yüzden ihtiyaçlarını düzgünce belirle ve onları al, en azından işlevsel bir özelliği olsun.

İlk iki üç gün hoş gözükür ama sonra gayet normal gelir. Hep böyle oluyor.
Bu yüzden ihtiyaçlarını düzgünce belirle ve onları al, en azından işlevsel bir özelliği olsun.
odada bi hava olsun diye dedim başka ne alabilirim böyle ışıklı güzel fazla pahalı olmayan?

odada bi hava olsun diye dedim başka ne alabilirim böyle ışıklı güzel fazla pahalı olmayan?
En basiti ledler var. 50 lira civarına falan satılıyor güzelleri. ama direkt gözünüze çarpacak değil de yansıyacak şekilde takarsanız daha iyi olur.

Satın alabileceğin yer var mı bilmiyorum ama malzemeleri alıp kendin yapabilirsin.

En basiti ledler var. 50 lira civarına falan satılıyor güzelleri. ama direkt gözünüze çarpacak değil de yansıyacak şekilde takarsanız daha iyi olur.
Yok ya onları pek beğenemedim bu duvarlara astıkları şeyler nasıl? aradımda bulamadım onuda görmüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satın alabileceğin yer var mı bilmiyorum ama malzemeleri alıp kendin yapabilirsin.

Başka ne önerebilirsiniz?

Eğer dikkatini dağıtmayacaksa monitör veya masa arkasına rgb led önerebilirm. yutupta yapan kişileri gördüm ve çok güzel gözüküyor. Ambilight'ın teknolojisiz hali gibi:D

Eğer dikkatini dağıtmayacaksa monitör veya masa arkasına RGB LED önerebilirm. yutupta yapan kişileri gördüm ve çok güzel gözüküyor. Ambilight'ın teknolojisiz hali gibi:D
Yok ya o monitörü falan ısıtır biraz soldan hemen gözükür :(

Ekler

• WhatsApp Image 2020-09-15 at 19.51.39.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-15 at 19.51.39.jpeg
    129.8 KB · Hit: 42
Geri