Neler Yeni

Nerden kodlama kursu alabilirim?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Arkadaşlar gerekirse yurtdışı olsun nereden kodlama ve yazılım kursu alabilirim? Şu an bunun için okulu bırakmayı bile düşünüyorum zaten orda da bir şey çıkmayacak gibi, hem bırakmamı önerir misiniz, hem de nereden iyi bir kodlama yazılım kursu alabilirim? Lütfen yardımcı olun!

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Okulu bırakma kesinlikle. Üniversite diploması önemli.
Bir tanıdığım udemy'den yabancı kurslara kayıt olarak yazılım öğrendi. Kendisi normalde dil okuyorken şuan yazılımcı olarak güzel bir maaşla çalışıyor. Yazılımda hangi konuda uzman olmak istediğine göre Udemy'den kurslara bakabilirsin.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
udemy

Mert555

80+ Bronze
Arkadaşlar gerekirse yurtdışı olsun nereden kodlama ve yazılım kursu alabilirim? Şu an bunun için okulu bırakmayı bile düşünüyorum zaten orda da bir şey çıkmayacak gibi, hem bırakmamı önerir misiniz, hem de nereden iyi bir kodlama yazılım kursu alabilirim? Lütfen yardımcı olun!
Udemy iyidir.

Besim Tibuk

80+ Gold
Okulu bırakmayı düşünmeyin bile.
Udemy ve Youtube iyidir.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kesinlikle Udemy güzel ve güvenilir bir platform ben de kurs aldım, sen de alabilirin oradan kurs

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okulu bırakma kesinlikle. Üniversite diploması önemli.
Bir tanıdığım udemy'den yabancı kurslara kayıt olarak yazılım öğrendi. Kendisi normalde dil okuyorken şuan yazılımcı olarak güzel bir maaşla çalışıyor. Yazılımda hangi konuda uzman olmak istediğine göre Udemy'den kurslara bakabilirsin.
Teşekkürler, okulu bırakmayı düşünme sebebim hem dersler hem de yazılımı beraber öğrenemeyecek olmam, yetiştiremem yani. Yine de bırakmam mı diyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okulu bırakmayı düşünmeyin bile.
Udemy ve Youtube iyidir.
Teşekkürler, okulu bırakmayı düşünme sebebim hem dersler hem de yazılımı beraber öğrenemeyecek olmam, yetiştiremem yani. Yine de bırakmam mı diyorsunuz?

Besim Tibuk

80+ Gold
Elbette bırakmayın.

FareV

80+ Bronze
App storede ve Play store de Yazılım Atölyesi diye bir program var 1 senedir kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
Çok iyi anlatıyorlar

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğim örnekteki arkadaşım okulu bırakmadan, üniversiteyi kazanarak yazılımcı oldu. Üniversitede boş vakitlerinde hobi olarak ilerletti. Sonra yaptığı işi paraya döktü. Üniversitesinin getirisi de dil bildiğine dair bir referans oldu.

Aynı zamanda yazılımcı olmak istemeyebilirsiniz. Yanınızda diplomanız olsun. Başka bir mesleğe geçiş yapacağınız zaman diplomanız çok işe yaracaktır.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Hocam dediğim örnekteki arkadaşım okulu bırakmadan, üniversiteyi kazanarak yazılımcı oldu. Üniversitede boş vakitlerinde hobi olarak ilerletti. Sonra yaptığı işi paraya döktü. Üniversitesinin getirisi de dil bildiğine dair bir referans oldu.

Aynı zamanda yazılımcı olmak istemeyebilirsiniz. Yanınızda diplomanız olsun. Başka bir mesleğe geçiş yapacağınız zaman diplomanız çok işe yaracaktır.
Hangi yazılım dilini öğrendi biliyor musunuz?

Rulep

80+ Gold
udemy ama dikkatli olun çok satan diye kurs almıştım ama iyi değildi bizzat kullanlardan tavsiye alın oradaki site önerisini veya yorumları pek faydalı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,522
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom