yeni bir pc aldım dah 2-3 ay oldu ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu son 1 aydır neredeyse değil hatta tüm oyunlardan hata vermeden atıyor lütfen yarıdım edermisiniz bir kere formatladım pcyi bir dah formatlarsam düzelirmi acaba ?????
bir kere formatladım zaten ondan sonra oldu onun öncesinde bir tek valorantda hatta verip atıyodu ekrankartı sürücüsü çöktü diye şimdi hem valoda hemde nerdeyse tüm oyunlarımda hata vermeden aniden gidiyorYazılım ile ilgili olabilir. Eğer bulamıyorsan temiz bir format atıp dene. Yine sorun yaşarsan donanımsal olabilir.
bir kere formatladım zaten ondan sonra oldu onun öncesinde bir tek valorantda hatta verip atıyodu ekrankartı sürücüsü çöktü diye şimdi hem valoda hemde nerdeyse tüm oyunlarımda hata vermeden aniden gidiyor
hayır rtx ekran kartı acaba windowslamı alakalı şimdi bir forumda gördüm 11 yerine 10 kur diyorlardıAMD ekran kartı mı?
hayır rtx ekran kartı acaba windowslamı alakalı şimdi bir forumda gördüm 11 yerine 10 kur diyorlardı
teşekkür ederim yarın sabahtan deniyeceğim inşallah düzelirRahatsız ediyorsa evet Windows 10 kurup dene.