Twitch Nerede Yayın açmalıyım?

her zaman yayın açmak çok sevdiğim bir şey
oyun oynarken bi kaç kişi gelir ve sohbet ederiz falan çok sarar beni lakin yıllardır sürekli bi eksiğim olurdu
ya sistem kasardı
ya internet kopardı
yada mikrofon kalitem yetersiz kalırdı e tabi tek monitör oluncada chati okumak zulüm olurdu
şimdi ikinci monitörümü aldım
türknet 1000mbit fibere geçtim
2775 liraya yeni bir mikrofon aldım
kablolardan kurtulmak için airpodsa geçtim
sistemide am5e upgrade ettim her şey tamam
pubg mobile
rdr2
feign
among us
gta5
aktif olarak oynadığım oyunlar bunlar nerede yayın açmak mantıklı olur?
tiktokta iki yıl önce yayın açıyordum 15000 takipçim vardı şuanda 7500e kadar düşmüş tiktokta bi alternatif olabilir aslında ne düşünüyorsunuz
Reis 5 Aydır Bi Kick Kanalında Aktif Olarak Modum
Twitch Türkiye Şu An Ölü Durumda Sadece Metin 2 Knight Online Ve Pubg Yayınları Var Çok Ölü Bir Yer Ve İbn Haldunun Küfürlü Halini Demek Şortla Yayın Açmak Yasak Ban Sebebi Kısıtlayıcı Ve Ölü Bir Platrform
Kick Daha Özgür Çok Aktif Hızla Büyüyen Bir Platrform Büyük Türk Yayıncıları Transfer Etti 1 Senelik Bir Platrform Olmasına Rağmen 50 Milyon Kullanıcısı Var İlk Yayın Açıcağın Zaman Teşvik Amaçlı Seni Ana Sayfaya Koyuyorlar Aboneliğin Açılma Şartları Kolay
Şimdi Kötü Yanlarına Gelelim
Ana Sayfa Çok Önemli İnsanların Seni Görmesi İçin Ama Kickte Türk Stafflar Seni Severse Beğenirse Kafasına Göre Ana Sayfaya Koyuyor Algoritma Yok Kaç Saat Yayın Açtığının Önemi Yok Benim Bi Arkadaş Var Kick Staf Geldi Çocuğu Sevdi Ve Bana Çok Benziyorsun Dedi Çocuğu Ana Sayfaya Attı Çocukta Kafasına Göre Yayın Açan Biri Maskar Diye Bi Eleman Var Nerdeyse 4 Aydır Her Gün Ana Sayfada Ama 11 Bin Takipçisi Var Yerinde Sayıyor Yani Staff Seni Severse Ana Sayfaya Çıkarsın Algoritma Yok Onun Dışında Her Şeyi Çok Güzel Bi Site
Tiktoğa Gelelim Benden İyi Biliyorsundur Ama Bildiğim Kadarıyla Çok Kısıtlamacı Bi Yer Benim Onaysız Bi Arkadaş Vardı Yayın Açıyordu Hep Uyarı Yiyordu Rahat Küfür Edemiyordu En İyisi KİCK De Yayın Aç Reis Ama O Sırada Kesitlerini İnstagram Tiktoğa At Çünkü İlk Başlarda Az İzleneceğin İçin İnsanların Önüne Çıkman Lazım İnsanların Seni Keşfetmesi Lazım

Tek PC varsa multi yayın çok zor yaparsın, Ayrıca kaliteli yayın için çift pc şart, eğer ekran kartını %99 oyuna veriyorsan yayında droplanmalar olur bunu çözmek için fps sınırlaman gerekiyor.

Twitch Türkiye Şu An Ölü Durumda Sadece Metin 2 Knight Online Ve Pubg Yayınları Var Çok Ölü Bir Yer Ve İbn Haldunun Küfürlü Halini Demek Şortla Yayın Açmak Yasak Ban Sebebi Kısıtlayıcı Ve Ölü Bir Platrform
Kick Daha Özgür Çok Aktif Hızla Büyüyen Bir Platrform Büyük Türk Yayıncıları Transfer Etti 1 Senelik Bir Platrform Olmasına Rağmen 50 Milyon Kullanıcısı Var İlk Yayın Açıcağın Zaman Teşvik Amaçlı Seni Ana Sayfaya Koyuyorlar Aboneliğin Açılma Şartları Kolay
Ana Sayfa Çok Önemli İnsanların Seni Görmesi İçin Ama Kickte Türk Stafflar Seni Severse Beğenirse Kafasına Göre Ana Sayfaya Koyuyor Algoritma Yok Kaç Saat Yayın Açtığının Önemi Yok Benim Bi Arkadaş Var Kick Staf Geldi Çocuğu Sevdi Ve Bana Çok Benziyorsun Dedi Çocuğu Ana Sayfaya Attı Çocukta Kafasına Göre Yayın Açan Biri Maskar Diye Bi Eleman Var Nerdeyse 4 Aydır Her Gün Ana Sayfada Ama 11 Bin Takipçisi Var Yerinde Sayıyor Yani Staff Seni Severse Ana Sayfaya Çıkarsın Algoritma Yok Onun Dışında Her Şeyi Çok Güzel Bi Site
Tiktoğa Gelelim Benden İyi Biliyorsundur Ama Bildiğim Kadarıyla Çok Kısıtlamacı Bi Yer Benim Onaysız Bi Arkadaş Vardı Yayın Açıyordu Hep Uyarı Yiyordu Rahat Küfür Edemiyordu En İyisi KİCK De Yayın Aç Reis Ama O Sırada Kesitlerini İnstagram Tiktoğa At Çünkü İlk Başlarda Az İzleneceğin İçin İnsanların Önüne Çıkman Lazım İnsanların Seni Keşfetmesi Lazım
Reis Bide Klip Alırken RP Yap Rp Önemli Hafif Npc Gibi Mesela RRanne Var Knk Adam Korku Oynu Oynuyor Oyuna Girerken Diyorki Ben Korkamki Kanka Ben Korkam Oyundan Korkulurmu Diyor Sonra Oyunda Korkuyor Millet Klip Alıyor İnstagram Ve Tiktoğa Atıyor Sonra Tak 2 Milyon Görüntülenme Alıyor Adam Rp İle Ününe Ün Katıyor

oyun oynarken bi kaç kişi gelir ve sohbet ederiz falan çok sarar beni lakin yıllardır sürekli bi eksiğim olurdu
ya sistem kasardı
ya internet kopardı
yada mikrofon kalitem yetersiz kalırdı e tabi tek monitör oluncada chati okumak zulüm olurdu
pubg mobile
rdr2
feign
among us
gta5
tiktokta iki yıl önce yayın açıyordum 15000 takipçim vardı şuanda 7500e kadar düşmüş tiktokta bi alternatif olabilir aslında ne düşünüyorsunuz
Evde açmalısın

ya sistem kasardı
ya internet kopardı
pubg mobile
rdr2
feign
among us
gta5
Kick 8000 bit destekliyor üstünü versen boş + ekran kartından verirsen yayını çok daha iyi olur

Kick ile YouTube

Dün 90dk Kick açtım rdr2 ve pubg mobile 1 kişi bile gelmedi 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kick ile YouTube
Bakalım YouTube olabilir

Evde açmalısın
Dikkate alıcam. Teşekkür ederim👍.

Dün 90dk Kick açtım rdr2 ve pubg mobile 1 kişi bile gelmedi 😅

Bakalım YouTube olabilir

Dikkate alıcam. Teşekkür ederim👍.
Reis Yayıncılık Zor İnsanlar Seni Görmüyor Klip Çıkarmaya Çalış Chatinde 5 Adam Olsa Çıkarırsın Sabret Etmen Lazım

Reis Yayıncılık Zor İnsanlar Seni Görmüyor Klip Çıkarmaya Çalış Chatinde 5 Adam Olsa Çıkarırsın Sabret Etmen Lazım
Bakalım hayırlısı
Ben genelde pubg mobile girdiğim için ekran kartım %70i boşta zaten multi yayın zorlamaz

Birden fazla platformda (platform izin veriyorsa) yayın açabilirsiniz. Ben Kick ve Twitch ortak açıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,887
Üyeler
186,257
Son üye
LEYONE
Geri