Neler Yeni

Nereden film izliyorsunuz?

echoes

80+ Bronze
imdb top250 diyebileceğimiz filmleri nereden izleyebilirim? amazon prime video var ama ayda yılda bir sağlam film ekliyorlar. netflix'te filan muhtemelen daha fazla vardır ama orada da ne var bilmiyorum. istediğim filmi o an izleyebileceğim ücretli veya ücretsiz bir yer yok mu?

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
bazı filmler/diziler bazı yerlerde varken var çoğu yerlerde yok bu yüzden artık abonelik almayı bıraktım direkt arama motoruna izleyeceğim şeyi yazıp izliyorum

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Babu
imdb top250 diyebileceğimiz filmleri nereden izleyebilirim? amazon prime video var ama ayda yılda bir sağlam film ekliyorlar. netflix'te filan muhtemelen daha fazla vardır ama orada da ne var bilmiyorum. istediğim filmi o an izleyebileceğim ücretli veya ücretsiz bir yer yok mu?
Ben googleden aratip izliyorum bide bı iki uygulama var onlardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
prime video veya hd film cehennemlerinden birinde

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tahir
prime videodan doğru düzgün film bulabilen var mı ya o kadar baktım pek hoşuma giden bir şey bulamadım seçenek de çok az gibi geldi bana ben mi beceremedim kullanmayı :D bence şu saatten sonra en iyisi google den aratıp bulmak ücretli üyelikler çığrından çıktı 50 tane uygulama yaptılar

mubi ye bi bak derim top list yaptıyan işini görebilir MUBI

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İnattv :)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
prime videodan doğru düzgün film bulabilen var mı ya o kadar baktım pek hoşuma giden bir şey bulamadım seçenek de çok az gibi geldi bana ben mi beceremedim kullanmayı :D bence şu saatten sonra en iyisi google den aratıp bulmak ücretli üyelikler çığrından çıktı 50 tane uygulama yaptılar
Primede genelde diziler güzel.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,290
İsim
1
fullhd den izliyom ben

echoes

80+ Bronze
bazı filmler/diziler bazı yerlerde varken var çoğu yerlerde yok bu yüzden artık abonelik almayı bıraktım direkt arama motoruna izleyeceğim şeyi yazıp izliyorum
öyle cidden. torrent zamanları ne güzeldi, her şey vardı. aramayla çıkan siteler de hep virüslü veya sorunlu :/
Ben googleden aratip izliyorum bide bı iki uygulama var onlardan
genelde sıkıntılı oluyor o siteler ya. kaliteli film platformu bulamadım
prime video veya hd film cehennemlerinden birinde
prime video film bakımından çok çok yetersiz. 2-3 sağlam film var onları da izledim 1 senedir filan hala duruyorlar
yok ya harbiden doğru düzgün film elin parmaklarını geçmez. neden böyle rezalet şeyler dolu anlamıyorum. anlaşma yapıp 15-20 tane sağlam film yükleyemeyen amazon mu olur ya... dediğin gibi her yere abone olmak da saçma. google'da aramak da sıkıntı virüslü ve kalitesiz içerikli siteler yüzünden. torrent zamanları:uzgunpeepo:

BabaVoss7

80+ Silver
Stremio

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
prime video film bakımından çok çok yetersiz. 2-3 sağlam film var onları da izledim 1 senedir filan hala duruyorlar
bence fena değil söylemeyi de unutuum tv+ diye bişi var o da güzel evdeki netin yanında beleşe geliyor

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tahir
öyle cidden. torrent zamanları ne güzeldi, her şey vardı. aramayla çıkan siteler de hep virüslü veya sorunlu :/

genelde sıkıntılı oluyor o siteler ya. kaliteli film platformu bulamadım

yok ya harbiden doğru düzgün film elin parmaklarını geçmez. neden böyle rezalet şeyler dolu anlamıyorum. anlaşma yapıp 15-20 tane sağlam film yükleyemeyen amazon mu olur ya... dediğin gibi her yere abone olmak da saçma. google'da aramak da sıkıntı virüslü ve kalitesiz içerikli siteler yüzünden. torrent zamanları:uzgunpeepo:
kalite konusunda evet bazen kalitesiz olabiliyor da virüs konusunda bilgim yoktu bilindik sitelerden izlediğimiz zaman virüse yakalanma ihtimalimiz var mı ki hiç umursamıyordum ben normalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,540
Üyeler
166,227
Son üye
bkobii
Top Bottom