Ak parti çöküş dönemi diyebilir miyiz ?Not: Tüm sandıklar henüz açılmadı biliyorum. Açıldığı zaman güncellerim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1991 seçim haritasına döndük tekrar açıp kontrol edinNot: Tüm sandıklar henüz açılmadı biliyorum. Açıldığı zaman güncellerim.
Alıntıyı görüntüle
muhteşem bir görüntü her şeyden önce kalelerin korunmaya devam edildiği üstüne bir sürü şehirin de kurtulduğu bir seçim olduNot: Tüm sandıklar henüz açılmadı biliyorum. Açıldığı zaman güncellerim.
Alıntıyı görüntüle
Leblebinin yatıcak yeri yok.Not: Tüm sandıklar henüz açılmadı biliyorum. Açıldığı zaman güncellerim.
Alıntıyı görüntüle
Çeki düzen vermese acısını biz çekeceğiz olan bize oluyor devletin başındakilere zaten bişey olduğu yok onlar yapıyor biz bedelini ödüyoruz yaTürkiye tarihinde ki en ikonik seçimlerden bir tanesi oldu. Chp çok fazla şehri aldı. İktidarın ya gözü korkar bundan sonra ki süreçte belki bir nebze kendine çeki düzen verir, ya da umurunda olmaz battı balık yan gider diyip daha da aşşağı çeker. Bakalım herkes için hayırlı olsun.
Diyemeyiz. Ülkenin şu rezalet durumunda toplam oy oranları hala aynı. Maalesef bu millet akpye ve erdoğana tapıyorAk parti çöküş dönemi diyebilir miyiz ?
bu fotular ıalıp bi edit mı yapsam ne yaNot: Tüm sandıklar henüz açılmadı biliyorum. Açıldığı zaman güncellerim.
Alıntıyı görüntüle