Ateşiniz bol olsun gençler yorum bile yapmayacağım her karakter islamiyeti kaldıramaz ama insanlığı bitmiş hastane bombalayan 2-3 yaşında ki çocukların uvuzlarını tek tek görmek insana batmıyorsa sorun var demektir orda malını alenen bakın alıyorum demek şeref yoksunluğundan bakşa bir şey değildir bu şeref yoksunluğunu yapanlar elbet bir gün ebediyyen yargılanacak.
Ateşiniz bol olsun gençler yorum bile yapmayacağım her karakter islamiyeti kaldıramaz ama insanlığı bitmiş hastane bombalayan 2-3 yaşında ki çocukların uvuzlarını tek tek görmek insana batmıyorsa sorun var demektir orda malını alenen bakın alıyorum demek şeref yoksunluğundan bakşa bir şey değildir bu şeref yoksunluğunu yapanlar elbet bir gün ebediyyen yargılanacak.
İnsanları rahat bırakın. Boykot eden etsin etmeyen etmesin, yarattınız zaten farkındalığınızı duymayan kalmadı. Böyle yaygaralar çıkarmak kimsenin fikrini değiştirmeyecek.
Ya beyefendi kahve bakıyoruz Negev 7 kurşunu değil ya saçmalamayın.
Ben de Gazze'de yaşananlardan mutlu değilim de boykot dediğin böyle olmaz ki. Konuyu islamiyete falan bağlamışsın bir de. Konu insanlık konusu. Dinle/ırkla alakası yok.
Böyle herkesi aşağılayıp, aşağıdan görüp de diğer insanlardan daha üstün bir "müslüman" da olmuyorsun. Aksine yaptığın dininde şeytanın istediğidir. Yapma kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca şunu da ekleyeyim. Şu ana dek saçma sapan boykot ettiğiniz her kurum/kuruluşun Türkiye'de bağlı olduğu yerler Türk firmaları. Hepsinin burada Türk temsilcisi ve çalışanları var. Sanıyorsunuz ki her şey yurtdışından geliyor. Yani İsrail'e ayak bağı olduğunuzu düşünürken aslında Türkleri işinden etmeye çalışıyorsunuz. Asıl kaybı Türk ekonomisi yaşıyor böylece. İsrail'i böyle sarsacağınızı düşünmeniz komik.
Asıl boykotu devletler arası anlaşma sayesinde İsrail'le ticaret yapan, demir/bakır tel, kıyafet, erzak gibi ürünler gönderen firmalara yapınız. Bazı muhafazakar topluluklar bile devletin bu oyununa uyandı. Siz hala ayakta uyuyorsunuz.