SadeceYorumcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
ihtiyacı olan kaçırmasın. markette kavanozu 250 tl
Marketlerde 250 tl sen nerde yasiosun asilKnk nerede yaşıyon sen 250 tl nerdeymişürünün normal fiyatı zaten 160 tl internette ki attığın linkde bile 200 gr daha ucuz
Alıntıyı görüntüle
tekirdağdayım eskiden bizim şehir büyük şehir değildi her şey ucuzdu senin de dediğin gibi. ama rte yollar yapınca zamanla doğudan göçler oldu istanbula benzedik her şey pahalılaştı.buna şükür diyoruz yine de.Knk nerede yaşıyon sen 250 tl nerdeymişürünün normal fiyatı zaten 160 tl internette ki attığın linkde bile 200 gr daha ucuz
Alıntıyı görüntüle
KomikMarketlerde 250 tl sen nerde yasiosun asil
doğrudur ben de aynısını kavanoz olarak a101 den aldım geçen gün.ama normal fiyatına baktın mı 450 tl yazıyordu.önce şişirmişler fiyatını sonra sözde mega indirim yapıyorlar göz boyamayla. ama normal kavanoz fiyatı 250 tl marketlerde.a101 biraz abartmış 450 tl diye. sonra 175 e düşürmüşNescafe goldun indirimsiz hali her zaman marketteki en pahalı çözülebilir kahvelerden. Bi kaç hafta önce a101lere 100 gr kavanozlu nescafe gold 10 Tl harcamaya 175 TL'ye düşüyordu. Hala devam ediyodur heralde dün bi tane daha aldım. Onu da tavsiye ederim.
doğrudur ben de aynısını kavanoz olarak a101 den aldım geçen gün.ama normal fiyatına baktın mı 450 tl yazıyordu.önce şişirmişler fiyatını sonra sözde mega indirim yapıyorlar göz boyamayla. ama normal kavanoz fiyatı 250 tl marketlerde.a101 biraz abartmış 450 tl diye. sonra 175 e düşürmüş
Evet evet tam da dediğiniz gibi 450 tl baya şişirme fiyat. Ama hiç normal fiyatı 160 TL'ye görmedim. İndirimli şekilde öyle.doğrudur ben de aynısını kavanoz olarak a101 den aldım geçen gün.ama normal fiyatına baktın mı 450 tl yazıyordu.önce şişirmişler fiyatını sonra sözde mega indirim yapıyorlar göz boyamayla. ama normal kavanoz fiyatı 250 tl marketlerde.a101 biraz abartmış 450 tl diye. sonra 175 e düşürmüş