Neler Yeni

Net Kargo Rezaleti (itopya)

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Turhan Işık
Netkargo netlog firmasının kargo firmasıdır. Netlogda vakti zamanında Ülker tarafından kurulmuştu. Şuan hala ülkerin mi bilemiyorum ama dandik bir firma değiller. Ama bu kargo işine yeni girdiler ve hali hazırda diğer kargolar kadar yaygın değiller. 2-3 seneye anca yaygınlaşır. Şuanda müşteri kapmak adına sanırım avantajlı fiyat veriyorlar piyasaya.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Almanya'dan Japonya'dan siparişlerim oluyor. 4 günde kapımda. Bu 4 gün içerisinde kaç el değiştiriyor hemde. Çok zor olmasa gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün de aradığımda aynı şeyi söylüyorlardı.
knkm hani büyük şirketler büyük nakliye firmalarıyla anlaşıyor ya mesela amazon dhl gibi bir çok firma ile çalışıyor

krammer

80+ Bronze
Net kargo kötü bir kargo firması evet ama bence kötü olan İtopya gibi belki de teknoloji ürünlerinden Türkiyenin en çok kazanan firmasının Net kargo ile çalışması REZALET..

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Rezalet olmasının sebebi geç gelmesi midir?

Kargo şirketi kötü de rezalet de yok ortada,böyle olayları dramatize etmenin anlamı yok bir daha kullanmazsın bu firmayı olur biter.
insanlar kendi fikirlerini söyleyebilir. hele de kargo firmasını seçemiyor ise. şikayet var sitesine hiç bakmadın galiba firmalar kendi hatalarını orda ki çemkirmelerine göre öncelik verip düzeltiyorlar.

bextrium

80+
knkm hani büyük şirketler büyük nakliye firmalarıyla anlaşıyor ya mesela amazon dhl gibi bir çok firma ile çalışıyor
Yurtiçi, Aras, Ups gibi bir sürü firma var değil mi?

NespaY

80+ Silver
İtopya'dan küçücük bir usb bellek satın aldım. Yaklaşık 5 gün oldu bulunduğum Şehire kargo geleli. Ancak 5 gündür dağıtıma çıkmıyor. Herhangi bir depo adres vb yok. Galiba tüm Türkiye'ye tek Kamyonet Tek Çalışanla dağıtıyor bu firma kargolarını. Böyle bir yavaşlık ilk kez görüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Hani rezalet? Abartılı konu.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen hafta itopyadan klavye almıştım. 2 günde bulunduğum şehire ulaştı. Ama ilçede olduğum için firma ilçelere TR genelinde sadece bazı günler dağıtıma çıktığını söyledi. Ürün bana 1 hafta sonra ulaştı bu durumdan dolayı. Muhtemelen aynı durumdan kaynaklanıyor sizinki de. Gördüğüm kadarıyla altyapıları çok gelişmemiş. Şehirlerde şubeleri dahi yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda ulaşabiliyorum ama bilgi olarak benim bildiklerimden fazlasını vermiyorlar. Yani işin özü beklemekten başka seçeneğin yok. Dağıtım günü geldiğinde illa ki geliyor. Kargonun müşteri hizmetlerini arayıp konumunu söylersen onlar dağıtım gününü söyleyebilir. Ben çok iyi bir indirim olmadığı sürece sadece bu sebepten dolayı bir daha itopyayı tercih etmeyeceğim. İtopyanın o kadar kargo firması varken de henüz TR içindeki ağını büyütmemiş bir firmayı tercih etmesi de ne biliyim müşteri memnuniyeti açısından çok kötü.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Rezalet olmasının sebebi geç gelmesi midir?

Kargo şirketi kötü de rezalet de yok ortada,böyle olayları dramatize etmenin anlamı yok bir daha kullanmazsın bu firmayı olur biter.
arkadaş net kargo çalışanı sanırım bu kafadaki elemanları alırlarsa kargocu diye böyle olur işte. sanki sipariş verirken orada yazıyor net kargo ile göndereceğiz diye bu neyin kafası acaba.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
arkadaş net kargo çalışanı sanırım bu kafadaki elemanları alırlarsa kargocu diye böyle olur işte. sanki sipariş verirken orada yazıyor net kargo ile göndereceğiz diye bu neyin kafası acaba.
Aynen net kargo çalışanıyım ,senin hayatın boyunca gördüğün bütün firmalar ile çalıştığım için bütün firmaların ne kalitede hizmet verdiğini muhtemelen senden 250 kat fazla bildiğim için bu yorumu rahatlıkla yapabilirim,kargo firmalarının aşağı yukarı verdiği hizmetler belli onun için en net çözüm “Rezalet” adı altında başlık açmak yerine bir daha kullanmamak .Kullanıcaksan da bileceksin alacağın maks hizmeti ,1 yılda 1000-1500 ürün aldığım için bu tarz konuların amacı hiç bir yere varmıyor en net çözüm o firma ile çalışmamak.
insanlar kendi fikirlerini söyleyebilir. hele de kargo firmasını seçemiyor ise. şikayet var sitesine hiç bakmadın galiba firmalar kendi hatalarını orda ki çemkirmelerine göre öncelik verip düzeltiyorlar.
Mesele şikayet edip etmemesi değil ,zaten şikayet olmazsa hiçbir zaman hizmet kalitesi artmaz .Bu “Rezalet” adı altında paylaşılabilecek bir durum değil .

Forumda bir sürü insan sorun yaşıyor ,herkes buraya “Rezalet” adı altında başlık açarsa ortalığın hali ne olur yorumu da sana bırakıyorum.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Aynen net kargo çalışanıyım ,senin hayatın boyunca gördüğün bütün firmalar ile çalıştığım için bütün firmaların ne kalitede hizmet verdiğini muhtemelen senden 250 kat fazla bildiğim için bu yorumu rahatlıkla yapabilirim,kargo firmalarının aşağı yukarı verdiği hizmetler belli onun için en net çözüm “Rezalet” adı altında başlık açmak yerine bir daha kullanmamak .Kullanıcaksan da bileceksin alacağın maks hizmeti ,1 yılda 1000-1500 ürün aldığım için bu tarz konuların amacı hiç bir yere varmıyor en net çözüm o firma ile çalışmamak.

Mesele şikayet edip etmemesi değil ,zaten şikayet olmazsa hiçbir zaman hizmet kalitesi artmaz .Bu “Rezalet” adı altında paylaşılabilecek bir durum değil .

Forumda bir sürü insan sorun yaşıyor ,herkes buraya “Rezalet” adı altında başlık açarsa ortalığın hali ne olur yorumu da sana bırakıyorum.
o zaman sonuç şu arkadaş rezalet yerine sorunu diye belirtseymiş daha iyi olurmuş :)

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss

klavyede ne kadar tuş varsa basmış hikaye yazmışsın yav he he sana verilecek tek cevap hala o firma ile çalışma diyor git başka yerlerde firmaları savun. isteyen istediği rezalet başlığını açar adam haklı zaten firmanın doğru düzgün yeri bile yok ama itopya hala bunlarla çalışıyor. kimse sana başlık açmak için sormuyor 1 yılda 1500 ürün alıyormuş vay vay kendini övmek için saçma sapan şeyler söylüyor burada 10 bin ürün de alan var ne yapacaksın?

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
bana bu firma 2 günde teslim etmişti bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular