Hatırlamıyorum, 2 yıl önce iadeyi almıştım.Saat Kaç Gibi Bide Konuya Resim Ekledim Sendede Aynı Mailmi Geldi
Hayır Benim Olayım Şey 30 Gün Diyodu o yüzden şaşırdım normalde en geç 5 güne gerçekleşiyor bu işlemlerdeO linki kaldırırmısın oradan Kendi Gmail hesabımı açtım Benim bildiğim normalde 3 - 5 iş günü içinde banka kartına iade oluyor fakat Netflix farklı işliyor herhalde.
Hayır Benim Olayım Şey 30 Gün Diyodu o yüzden şaşırdım normalde en geç 5 güne gerçekleşiyor bu işlemlerde
Ama Üstte Adamın Dediği Gibi En Geç 1 Haftaya Gerçekleşir HerhaldeYurtdışı işlem olduğundan dolayı öyle yazmış olabilirler. Tam hatırlamıyorum ama Netflix çektiğinde karttan. Amsterdam yada Stockholm mu öyle bir şey yazıyordu.
30 güne kadar diyor hocam en geç tabiri yani.Pazartesi hesabınızda o paraHayır Benim Olayım Şey 30 Gün Diyodu o yüzden şaşırdım normalde en geç 5 güne gerçekleşiyor bu işlemlerde
sende Kaç Günde Gerçekleşti Bi An Korktum Netflix Gibi Bir Firma 30 Gün Fazla Yani30 güne kadar diyor hocam en geç tabiri yani.Pazartesi hesabınızda o para
İnşallah Olur Herhalde30 güne kadar diyor hocam en geç tabiri yani.Pazartesi hesabınızda o para
Bankaya bağlı olarak 1-2 günde gelir diye düşünüyorum.Beyler Netflixten Bi Üyelik Aldım 29.90 TL lik Aynı Gün Müşteri Hizmetleriyle Görüşüp İade Aldım 30 Güne Kadar Diyo Sizde Kaç Günde Gerçekleşti Bu İşlem
Benim 2 günde hesaptaydı kardeşim iade işlemimde.sende Kaç Günde Gerçekleşti Bi An Korktum Netflix Gibi Bir Firma 30 Gün Fazla Yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah Olur Herhalde
Şuan Daha 1 Gün Oldu Büyük İhtimalle Pazartesi Hesabımda OlurBankaya bağlı olarak 1-2 günde gelir diye düşünüyorum.
Saol Kardeşim Genelde 2 Gün Sürüyor Ben Papara Kart İle Alım Bi Sorun Olmaz HerhaldeBenim 2 günde hesaptaydı kardeşim iade işlemimde.