netflix üzerinden izlenebilecek film ve dizi önerisi lazım

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,291
uzun bi yolculuğa çıkacağım netflix üzerinden izleyebileceğim film ve dizi önerileri istiyorum diziler max 1-2 sezon olsun komedi hariç öneri yapın film konusunda da komedi hariç her şey olur korku-gerilim-bilim kurgu vs şimdiden teşekkürler <3

interstellar. izlemediysen çok iyidir. django unchained de iyidir. bunlar netflixte var mı yok mu şu an emin olamadım. 3-4 tane abonelik var hangisini nereden izledim bilmiyorum ama en kalabalık olanı netflix olduğu için vardır diye tahmin ediyorum.

interstellar. izlemediysen çok iyidir. django unchained de iyidir. bunlar netflixte var mı yok mu şu an emin olamadım. 3-4 tane abonelik var hangisini nereden izledim bilmiyorum ama en kalabalık olanı netflix olduğu için vardır diye tahmin ediyorum.
interstellar ı izledim güzeldi django unchained i izleyeceğim tşk

uzun bi yolculuğa çıkacağım netflix üzerinden izleyebileceğim film ve dizi önerileri istiyorum diziler max 1-2 sezon olsun komedi hariç öneri yapın film konusunda da komedi hariç her şey olur korku-gerilim-bilim kurgu vs şimdiden teşekkürler <3
Cobra Kai, 3 sezon ama sizi çok sarar emin olun. Tek sorun 4.sezonun daha çıkmamış olması. 3 bittikten sonra ben hayatımda bir eksiklik yaşadım.

Cobra Kai, 3 sezon ama sizi çok sarar emin olun. Tek sorun 4.sezonun daha çıkmamış olması. 3 bittikten sonra ben hayatımda bir eksiklik yaşadım.
benim açımdan her dizi bitişinde oluyor :D

Sweet Home The Uncanny Counter Haunted Haunted Latin America Goedam The Oa ShadowHunter Batwoman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Warrior,Vis a vis,Witcher,The Purge,Sweet Tooth,Shadow and Bone,Creeped Out,MindHunter,50 States of Fright,Ju On Origins,Gotham,Gangs of London,Castle Rock,Bodyguard,Altered Carbon,Marianne,Doom Patrol,Dogs of Berlin,Killing Eve,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

The Gifted,

the platform , sweet tooth

İzlemediysen Ragnarok'u beğenebilirsin.

Loki, Ragnarok olabilir veya Rick and Morty 5 sezon ama bölümler bence pek bağlantılı değil her bölüm ayrı bir macera anlatıyor.

Geri