Netflix'te hangi dizilere başlamalıyım, önerilerinizi bekliyorum

Vikings

Dark.

hangi diziye başlamalıyım

komedi dizisi olarak ben the good place izliyorum çok güzel
bilim kurgu dizisi olarakta vblack mirror
korku dizisi olarakta the walking dead izliyorum

not: the good place öneririm 9. bölümdeyim

2. not: bide the 100 öneririm 3. sezondayım

Önereceğim dizileri önermişler. Bende kesinlikle izleme dediğim diziyi söyleyeyim. ''ELİTE'' başlama bile. Başladığım için 3 sezonu da bitirdim. Başlamaz olaydım.

Önereceğim filmleri önermişler. Bende kesinlikle izleme dediğim filmi söyleyeyim. ''ELİTE'' başlama bile. Başladığım için 3 sezonu da bitirdim. Başlamaz olaydım.
Kimse önermiyor ama izleyende 3 günde izliyor 3 sezonu anlamadım gitti(izlemedim)

Kesinlikle ama kesinlikle Lost in Space ve The Rain ikisi de mükemmel ama sezonun bittiği yeri görünce küfredebilirsin sorumluluk almıyorum

Kimse önermiyor ama izleyende 3 günde izliyor 3 sezonu anlamadım gitti(izlemedim)
Knk öyle saçma sapan sonlara ulaşıyor ki. Anlama ihtimalin düşük bi yerden sonra kafa yanıyo. Ama başlamışken bitireyim diyosun. Birde full cinsellik.

Knk öyle saçma sapan sonlara ulaşıyor ki. Anlama ihtimalin düşük bi yerden sonra kafa yanıyo. Ama başlamışken bitireyim diyosun. Birde full cinsellik.
Valla izleyeceğim çok dizi var zaten ona sıra gelmez. hepsi bitince anca izlerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri