DOSTUM 89 TL YE PAKETLERİ VCAR PEK IYI YORUM BULAMADIM AMA İSTANBULDA PİNG DEGERLERİ VS KOPMA NASILGüzel firma ben kullandım hemen bağladılar zaten Türk Telekom altyapısını kullanıyor ama sonra aniden %80 zam yaptılar o yüzden ayrıldım .
Ben Kütahya da kullandım dostum ping yoktu hızı da iyiydi ADSL olanını kullandim 16 MBs vaat ettiler 14 falan alıyordum.DOSTUM 89 TL YE PAKETLERİ VCAR PEK IYI YORUM BULAMADIM AMA İSTANBULDA PİNG DEGERLERİ VS KOPMA NASIL
SUAN HANGİ İSS DESİNBen Kütahya da kullandım dostum ping yoktu hızı da iyiydi ADSL olanını kullandim 16 MBs vaat ettiler 14 falan alıyordum.
Türk Telekom 35 MBs'e kadar 110 TL ödüyorum ama geçen sene taahhüt yaptırmıştım şuanki fiyatını bilmiyorum ama çok memnunumSUAN HANGİ İSS DESİN
TELEKOPM IYI ZAMANINDA PAHALIYDI SUAN UCUZ TAAHUTUN BAZEN TR ŞARTLARINDA IYI OLDUGUNU DUSUNUYORUZ ARTIK BIZ KULLANICILAR TAAHUT YAPMAYA ÇALISIYORUZTürk Telekom 35 MBs'e kadar 110 TL ödüyorum ama geçen sene taahhüt yaptırmıştım şuanki fiyatını bilmiyorum ama çok memnunum
İlk defa duydum o fiyata o interneti vermesi pek te güven vermedi en baştanMERHABA YNEİ BİR İNTERNET İSS ARIYORUM NET GALAKSİYE GEÇİŞ BAŞLATTIM SİZCE NASIL 89 TL YE 100MBS YE KADAR HIZ SAĞLIYORLAR.
BİLMEM KULLANAN ARKADAŞLAR YAZSA IYI OLUCAK YANLIS ANLAMA SIZE YAZMAYIN DEMIYORUM YAZMANIZ DAHA IYIİlk defa duydum o fiyata o interneti vermesi pek te güven vermedi en baştan