hocam peki normal sim kart mı oluyor bu yoksa mesela ben tt kullanıyorum bu sim kartını kullanarak da yapabiliyorlarmı ?ucuz olması onun dışında farkı yok turkcell alt yapısı kullandığı için internet gayet iyi çekiyor
peki hocam bu eski konulara baktım turkcell ile sorun falan yaşamış şuan sıkıntısız yürüyor ve kapanmayacak değil mi ?sim kartı gönderiyor sen oradan paketini,sim kartını, taşınacak tel no. kendin ayarlıyorsun.
Şu an telefon olarak netgsm geçemiyorsun.şuan istesemde sim alıp paket yapamıyormuyum ? geri açıldı mı ?
Nasıl yani ?çöp o zaman
3-4 aydır kullanıyorum Türkcell baz istasyonlarını kullanıyor. Geri kalan bütün her şeyi kendinin. Çekip çekmemesini Türkcell e göre değerlendirmek gerek. Paketleri uygundu, son zamlardan sonra hala uygun sayılır Türkcell NetGSM i piyasadan silmek istediği için yüklü zam yaptı. BTK kararına rağmen yeni abonelerin aboneliklerinde sorun çıkartıyor dendi son durum ne bilmiyorum ben hala kullanabiliyorum. İnternet diğer operatörlere göre yavaş bitiyor. Diğer operatörler periyot hilesi yaptıkları için az internet kullansanız bile çok internet harcamışsınız gibi düşüyorlar hesabınızdan NetGSM de bu yok. Müşteri hizmetleri ulaşılabilir hemen yardımcı oluyorlar. Paketlerinde tahattüt yok isterseniz başka operatöre geçme imkanınız var. Sms sorunu yok varsada şuana kadar hiç yaşamadım 2-3 tane firmanın sms i gelmiyordur gelmiyorsa da.hocam internett e gezinirken karşılaşlaştım nedir bunun olayı ucuza paketleri bulunuyor ve normal öperatörlerden farkı nedir ? kullanan varmı ? tecrübeleriniz ne ? sorun çıkar mı ?
yeni abonelik yapacaktım yapamıyorsam bi anlamı yok ayrıca sabit ev interneti için diğer markalar daha stabil ve daha az sorun çıkartıcağına inanıyorum evet tekel gsm olmamalı ama önü kesiliyorsa ben bu haliyle onu kullanamam ve sabit telefona ihtiyaç varmı bi sormak lazım ülkede sabit telefonun ne olduğunu daha kimse bilmiyor kısacası bana göre tek gerekli olan şeyi gitmiş anlamsız olmuşNasıl yani ?
firma işinde gücünde önü turkcell tarafından kesilmese türkcell i geçermiş ama kesildi anlamı kalmadı yeni aboneler ve bilgisi olanlar için3-4 aydır kullanıyorum Türkcell baz istasyonlarını kullanıyor. Geri kalan bütün her şeyi kendinin. Çekip çekmemesini Türkcell e göre değerlendirmek gerek. Paketleri uygundu, son zamlardan sonra hala uygun sayılır Türkcell NetGSM i piyasadan silmek istediği için yüklü zam yaptı. BTK kararına rağmen yeni abonelerin aboneliklerinde sorun çıkartıyor dendi son durum ne bilmiyorum ben hala kullanabiliyorum. İnternet diğer operatörlere göre yavaş bitiyor. Diğer operatörler periyot hilesi yaptıkları için az internet kullansanız bile çok internet harcamışsınız gibi düşüyorlar hesabınızdan NetGSM de bu yok. Müşteri hizmetleri ulaşılabilir hemen yardımcı oluyorlar. Paketlerinde tahattüt yok isterseniz başka operatöre geçme imkanınız var. Sms sorunu yok varsada şuana kadar hiç yaşamadım 2-3 tane firmanın sms i gelmiyordur gelmiyorsa da.
Ayrıca NetGSM baz istasyonlarının ortak kullanım olmasını savunuyor bunun sonucunda hem hizmet kalitesi hemde fahiş fiyatın önüne geçileceğini savunuyor bu açıdanda firmayı takdir ediyorum ve Türkcellin yaptırımlarını gördükten sonra markayı kendi şahsımda biraz olsada sempati duydum.Aklıma gelenler bunlar sorunuz olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.