NETGSM OPERATOR İYİMİ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,851
Mobil Türkcell e göre iyi fiyatlar ve GB var lakin iyi midir? Turkcell devam mi edeyim 4 güne geçiş yapmam lazım

Arkadaşım 3 aydır kullanıyor, telefonda görüşme yaparken ilk açtığında bi 5 saniye kadar sesi gelmiyor. Konuşma esnasında da ara ara ses kesilmesi oluyor. Fiyat olarak çok iyiler ama geliştirmeleri lazım kendilerini.

Şimdilik fiyatları iyi yılbaşından sonra ne olacak önemli olan da o. Halen iyi olursa geçeceğim bende netgsm e.

Şimdilik fiyatları iyi yılbaşından sonra ne olacak önemli olan da o. Halen iyi olursa geçeceğim bende netgsm e.
Alınır mi şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım 3 aydır kullanıyor, telefonda görüşme yaparken ilk açtığında bi 5 saniye kadar sesi gelmiyor. Konuşma esnasında da ara ara ses kesilmesi oluyor. Fiyat olarak çok iyiler ama geliştirmeleri lazım kendilerini.
Geçilir mi

ben 4 5 aydır kullanıyorum aramalarda ses kalitesi iyi değil pek ama kesilme durumu yaşamadım ben, genelde aramaları whatsapp üzerinden yapıyorum internet iyi çektiği için sorunsuz kullanıyorum

Anladım Turkcell devam ozaman 😃

İyi araştırıp eksilerini kabul ederek geçmeni öneririm. Bu tüm gsm hatları için geçerli.
Turkcell de 2 yıldır eksik görmedim her anlamda çok güzel haricinde NETGSM 7 8 gün sürer dedi benim tarife 4 gün sonra bitiyor uymuyomus zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,288
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri