Neler Yeni

NetKargo Güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Ali Aykanat
İtopyadan bir sistem aldım ve kargo seçeneği sunmadı direkt net kargo adında bir kargo şirketiyle ise başladı siparişi 13 ocakta verdim 15 ocakta falan kargo İstanbul çıkışı Balıkesir arasındaydı neyse bugün ayın 17 sinde kargo oturduğum ilde dağıtımda da gözüküyor saat 10:30 dan beri ama hala gelmedi saat 18:30 bu arada müşteri hattını saat 4 gibi aramıştım kargonuz en geç saat 18:00 da elinizde olur demişti ama olması tekrar aradım şimdi ama müşteri temsilcisi yok mesai bitmiş . Daha önce bu kargo markasını kullanan ve tecrübeliyen oldumu olduysa yardımcı olursa çok sevinirim. İtopya ya güvenerek sistem aldım inşallah dolandırılmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
İtopyadan bir sistem aldım ve kargo seçeneği sunmadı direkt net kargo adında bir kargo şirketiyle ise başladı siparişi 13 ocakta verdim 15 ocakta falan kargo İstanbul çıkışı Balıkesir arasındaydı neyse bugün ayın 17 sinde kargo oturduğum ilde dağıtımda da gözüküyor saat 10:30 dan beri ama hala gelmedi saat 18:30 bu arada müşteri hattını saat 4 gibi aramıştım kargonuz en geç saat 18:00 da elinizde olur demişti ama olması tekrar aradım şimdi ama müşteri temsilcisi yok mesai bitmiş . Daha önce bu kargo markasını kullanan ve tecrübeliyen oldumu olduysa yardımcı olursa çok sevinirim. İtopya ya güvenerek sistem aldım inşallah dolandırılmam.
Hocam 1 gün geç gelse nolur biraz saberdin sorun cikmaz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,209
İsim
Oğuz Oğuz
Dağıtımda isem muhtemelen gelir kargo şirketleri 10’a kadar dağıtım yapıyor ama net kargoyu ilk deda duydum.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
1 saat önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama 7-8 e kadar dağıyım yapıyorlarmış

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,838
İsim
Mert Can Ergün
ups a noldu

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,209
İsim
Oğuz Oğuz
Bende ilk defa duydum vallahi seçme seçeneği olsaydı kesinlikle bilindik bir kargoyu seçerdim.
Eskiden ups ile anlaşmalıydı ama son zamalarda net kargo dağıtmaya başladı demek ki onlarla anlaştılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,129
Üyeler
163,949
Son üye
Aedirnn
Top Bottom