Benim daha dağıtıma çıkmadı saat 8 e kadar çalışıyorlarmış geç gelebilir belkiArkadaşlar biliyorum çok sıktım kusura bakmayın , ama durum Bu Saat 18 hala gelen giden Yok Sizce Gelirler mi ? Ve saat kaça kadar dağıtım var , Eğer bugün gelmezse yarın gelir mi
Hocam siz canlı takipten neleri görüyorsunuz , aracı falan gorebiliyor musunuz bende sadece Evin konumu vardabende de sabahtan beri dağıtımda fakat araç adresinize yönlendirilmedi de diyor çok garip bi firma
O sorunlu diye duydumHocam siz canlı takipten neleri görüyorsunuz , aracı falan gorebiliyor musunuz bende sadece Evin konumu varda
bende de yalnızca evimin konumu var araç gözükmüyorHocam siz canlı takipten neleri görüyorsunuz , aracı falan gorebiliyor musunuz bende sadece Evin konumu varda
Aracın anlı nerde olduğunu net kargoda göremiyorum başka kargolar gösteriyorsa bilemembende de yalnızca evimin konumu var araç gözükmüyor
Bende Bugün bekliyorum Dün gelmedi malesef Bugünde gelmezse arayip bir güzel ...Saat 11 gibi ürün elime ulaştı, baya geç saatlere kadar çalışıyormuş adamlar.