Daha önce ne kullanıyordunuzArkadaşlar merhaba. İnternet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum. Bunun için Netspeed tavsiye edildi. Sizce almak mantıklı mı? Kopma çekme sorunu vs. oluyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Altyapı bilgilerim ise bu şekilde.
Turknet kullanıyordum daha önce ve bildiğim kadarıyla ttnet altyapısı kullanıyor. Öneriniz için teşekkürler.Daha önce ne kullanıyordunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ttnet altyapısını kullanan bir şirketten geçiş yapacaksanız netspeed hiç sorun çıkarmayacaktır bence. Ben de 2-3 aydır kullanıyorum memnunum.
Teşekkür ediyorum.Yaklaşık 9 ay oldu kullanıyorum ve memnunum. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Benim altyapımda mı sıkıntı var bilmiyorum gece 12 - 02 arası ping dalgalanması oluyor. Onun haricinde öneririm.
Bende Türknet'ten geçmeyi düşünüyorum. Referans kodu verirseniz mutlu olurum.Türknet'ten NETSPEED'e geçişim sanırım 3 hafta ila 4 hafta arası oldu.Şu zamana kadar hiçbir sıkıntı çekmedim,hızım altyapıma göre fazlaydı müşteri hizmetleri kendisi beni arayıp,düşürelim tarzı öneride bulundular.Bu zamana kadar memnunum,geçmeyi düşünürseniz referans kodu verebilirim.
Sizde mi zamlardan kaynaklı geçiyorsunuz hocam?Turknet kullanıyordum daha önce ve bildiğim kadarıyla ttnet altyapısı kullanıyor. Öneriniz için teşekkürler.
Teşekkür ediyorum.
Bende Türknet'ten geçmeyi düşünüyorum. Referans kodu verirseniz mutlu olurum.
Teşekkürler.bugün geçiş yaptım müşteri hizmetleri görüdüğüm kadarıyla baya ilgili kurulduktan sonra yine güncellerim
Açıkçası bende zamlar sebebiyle geçiş yapıyorum. Referans kodu için teşekkürler.Sizde mi zamlardan kaynaklı geçiyorsunuz hocam?
Referans Kodu : K44HZC