Netspeed bağlantı sorunları hakkında.

Bukr3j

80+ Silver
Reaksiyon skoru
514
Az önce Netspeed müşteri hizmetlerine bağlanmayı başardım ve internetteki rezalet durumu sordum. Aldığım cevap şu oldu: "Planlanmayan bir bakım var ve ekibimiz bu konuda çalışıyor.". Daha önce bağlantı sorunları hakkında konu açan arkadaşlar için paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
Bakım mı var siber saldırı mı yoksa çarşaf mı arıyorsunuz karar verin

Siber saldırı yazmışlar X e

Az önce Netspeed müşteri hizmetlerine bağlanmayı başardım ve internetteki rezalet durumu sordum. Aldığım cevap şu oldu: "Beklenmedik bir bakım var ve ekibimiz bu konuda çalışıyor.". Daha önce bağlantı sorunları hakkında konu açan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
20 dk bekledim bağlanamadım. Millenicomdada bağlantı sorunu var diyorlar aynı anda nasıl oluyor bakım ise.

Bakım mı var siber saldırı mı yoksa çarşaf mı arıyorsunuz karar verin
Bana söylediklerini direkt olarak iletmeye çalıştım, planlanmamış bir bakım varmış şu anda. Bu yüzden hizmet verilemiyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende zaten yeni başvuru kısmından ulaşabildim.

Bana söylediklerini direkt olarak iletmeye çalıştım, planlanmamış bir bakım varmış şu anda. Bu yüzden hizmet verilemiyormuş.

Bende zaten yeni başvuru kısmından ulaşabildim.
nasıl bakımsa 4 gündür bitmedi

Kolpa geliyor artık biz kepenkleri kapatıp gidiyoruz deseler millet daha az mağdur olurdu belki de

nasıl bakımsa 4 gündür bitmedi
İnterneti baştan icat ediyorlarmış son gelen bilgilere göre

ben anladım ki her yerde büyük firmalarla çalışasacaksın. millet ttnete o kadar laf ediyor ama adamlar her türlü ilgili ve bilgililer.

Az önce Netspeed müşteri hizmetlerine bağlanmayı başardım ve internetteki rezalet durumu sordum. Aldığım cevap şu oldu: "Planlanmayan bir bakım var ve ekibimiz bu konuda çalışıyor.". Daha önce bağlantı sorunları hakkında konu açan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
netsped geceyim dedim geçmedim superoline devam

Bu tamamen sizin kararınız, şu anda hiçbir sorun yok. En azından bende bir sorun bulunmuyor.
superonline sözleme bitti yüksek fiyat geldiğinde kapatmak istemistim tv +net 515 ödüyordum sonra 870 1000 tl arası fiyat cektiler nese neti kapatcaktım son anda müsteri hizmetleri aradım düşük paket gectim 100/ 20 +tv dedi 540 tl dedi gectim eski paket 1000+50 di vazgectim kötü firma değil netspeed ama sorun yaşayan da var yaşamayanda aklımda 2 firma vardı 1 vodafone 2 netspeed 200 mbps vodafone fiber var netspeed 100 mbps vdsl türkcell fiber var binada

superonline sözleme bitti yüksek fiyat geldiğinde kapatmak istemistim tv +net 515 ödüyordum sonra 870 1000 tl arası fiyat cektiler nese neti kapatcaktım son anda müsteri hizmetleri aradım düşük paket gectim 100/ 20 +tv dedi 540 tl dedi gectim eski paket 1000+50 di vazgectim kötü firma değil netspeed ama sorun yaşayan da var yaşamayanda aklımda 2 firma vardı 1 vodafone 2 netspeed 200 mbps vodafone fiber var netspeed 100 mbps vdsl türkcell fiber var binada
Superonline altyapınız yok galiba, TürkNET'e de geçebilirdiniz. TürkNET olmasada başka güzel İSS'ler var. Netinternet'in hizmeti güzeldi mesela. PoP merkezleri yüzünden değiştirmek zorunda kaldım gerçi. Bu sene içerisinde İstanbul'a bir tane PoP merkezi kuracaklardı.

internet git gel kopukluk yapıyor şuan 1 dk arayla hız testleri saçmalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,660
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri