Neler Yeni

NetSpeed FiveM, MTA Sa, TrucksMP, internet problemi

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
NetSpeed kullanıyorum ve fivemde mtada trucks mp de sunuculara girerken çok büyük problem yaşıyorum sunuculara girmek için indirilmesi gereken dosyalar aşırı yavaş iniyor hızım 40 50mbps arası steamde oyun indirirken 40mbpslere kadar çıkıyor ama mta fivem ve truck mpde sunuculara girerken problem yaşıyorum internet hızım bu oyunlarda 0.0mbpsye düşüyor ve hiçbirşey indirmiyor müşteri hizmetlerini aradım her şeyi yaptım fakat 2 gündür bir şey değişmedi.

Oguz...

80+ Bronze
Bu aralar yurt dışı serverlarından indirmede yavaşlık var banada öyle geldi

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oguz...

80+ Bronze
Arasıra 2 3 mb indiriyor sonra 100kb falan sonra bağlantı kesiliyor

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
NetSpeed kullanıyorum ve fivemde mtada trucks mp de sunuculara girerken çok büyük problem yaşıyorum sunuculara girmek için indirilmesi gereken dosyalar aşırı yavaş iniyor hızım 40 50mbps arası steamde oyun indirirken 40mbpslere kadar çıkıyor ama mta fivem ve truck mpde sunuculara girerken problem yaşıyorum internet hızım bu oyunlarda 0.0mbpsye düşüyor ve hiçbirşey indirmiyor müşteri hizmetlerini aradım her şeyi yaptım fakat 2 gündür bir şey değişmedi.
netspeedle alakalı valorantta vs çok sorun yaşadım profilimdeki konulara bakabilirsin indirmede sorun yok ms var iss degistiricem

dostveviski

80+ Bronze
netspeed ile bende xbox oyun mağazasından oyun indiremiyordum kesinlikle. 100lük internet 10kb filan indiriyordu... Kablolu taktıgımda düzeliyordu sadece. ISS değiştirdim ve kurtuldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom