Neler Yeni

Netspeed, Gıbırnet, Comnet kullananlar yorum yapabilir mi?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
3'nü de denemiş biri olarak comnet'ten uzak durun, gıbırın kendilerinden kaynaklı kesiti sorunları oluyordu şu an çözüldüyse ping, mh. vs. konusunda iyi, aralarında en problemsiz firma netspeed.

Ek olarak fiyat uygun diye comnet geçme düşünceniz varsa, buraya bir bakın;
aklıma netspeed yatıyor buyuk ıhtımalle ona geçeceğim sadece istanbul veya kocaelinde netspeed kullanan birinin testini görmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
netspeede geçiş yapıyorum sonuçları burada takipte olan arkadaşlarla paylaşacağım, davet kodu olan varsa yazabilir

Emir.jk

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar öncelikle her forumda gezen bazı firmaları övmek için var olmuş ve hemen konunun altına referans kodu paylaşacak arkadaşlar lütfen uzak dursun.

Bir tane adam akıllı bu firmaları kullanan birinin yorumunu veya tecrübesini paylaşan arkadaş göremedim öncelikle kendi menfaatinizi bir kenara bırakıp burada bu firmaları araştıran insanlar için olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşın lütfen.

Taahhüt ettikleri hızları veriyorlar mı?
Ping değerleri nasıl?
Müşteri hizmetleri yeterli mi?
Kanka komik gelebilir ama D-Smart internetini kullanıyorum+ TV 114tl internet kablo ile baglıyorum pcye hızı 8mbps şuana kadar mobil olsun PC olsun hiç ping sorunu yaşamadım kopmadan eser yok 2 sene oldu kullanalı belkide 3 tam hatırlamıyorum çok zam gelmedi ilk başlarda 89 du suan 114 upload hızı 1.20 falan YT de videoları 1440p de izleyebiliyorum evde 1pc 2 telefon baglı bana yeterli geliyo tabikide söylediğin markalar kat kat daha iyi sadece eğer çok kişi yoksa ve ağır fpsci degilsşn d smart araştırabilirsin

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
fiber internete göre cs go aldığın ping değerleri yüksek gibi geldi bana
Hocam dikkatlice okuduysanız yazdığımı sunucu yoğunluğuna göre degişiyor diyorum. Gidip sana 50 aliyorum desem sen baglatıcaksın sonra 70-80ms alıcaksın buraya gelip hani o 50 ms nerede diyeceksin. Bir şeyleri yazarken mantık çerçevesi içerisinde yazın lütfen.

batuu123

80+ Bronze
comnet kurumsal değil şahıs şirketi başındaki adam cok egoist veri merkezi yönetiyor bu işe 1 yıl önce girdiler tamamen keyfine göre istediğini kapatır istediğini tehdit eder sorunları asla çözmez sorunun varsa turk telekomu kendın cagırıp parasını verıceksın kurulum yapmaz aktivasyon yapmaz sadece istanbulda yaparlar bunları onun harici sadece portuna internet verirler gerisi sende

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
Kanka komik gelebilir ama D-Smart internetini kullanıyorum+ TV 114tl internet kablo ile baglıyorum pcye hızı 8mbps şuana kadar mobil olsun PC olsun hiç ping sorunu yaşamadım kopmadan eser yok 2 sene oldu kullanalı belkide 3 tam hatırlamıyorum çok zam gelmedi ilk başlarda 89 du suan 114 upload hızı 1.20 falan YT de videoları 1440p de izleyebiliyorum evde 1pc 2 telefon baglı bana yeterli geliyo tabikide söylediğin markalar kat kat daha iyi sadece eğer çok kişi yoksa ve ağır fpsci degilsşn d smart araştırabilirsin
playstation cafeye bağlıyorum o yüzden çok önemli hizmet kalitesi eğer iyiyse internet cafeyede bağlayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dikkatlice okuduysanız yazdığımı sunucu yoğunluğuna göre degişiyor diyorum. Gidip sana 50 aliyorum desem sen baglatıcaksın sonra 70-80ms alıcaksın buraya gelip hani o 50 ms nerede diyeceksin. Bir şeyleri yazarken mantık çerçevesi içerisinde yazın lütfen.
:) mantık çerçevesinde zaten yorum yaptım. Fiber olan bir yerde alt yapı ve hizmet iyiyse sunucu durumuna göre 10ms ile 40ms arasında gezmen gerekir. Bak mesela benim burası fiber şuanda turknet kullanıyorum paketim 100mps lik paket ama asla 130mps altına düşmüyor hızım çünkü altyapı iyi aynı alt yapıyla şuanda netspeede geçiyorum bakalım geçiş işlemi olduktan sonra onlarda bana aynı hizmeti sunabilecek mi eğer sunabiliyorsa sağa sola bugüne kadar boşuna fazla para vermiş olurum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
playstation cafeye bağlıyorum o yüzden çok önemli hizmet kalitesi eğer iyiyse internet cafeyede bağlayacağım.

:) mantık çerçevesinde zaten yorum yaptım. Fiber olan bir yerde alt yapı ve hizmet iyiyse sunucu durumuna göre 10ms ile 40ms arasında gezmen gerekir. Bak mesela benim burası fiber şuanda turknet kullanıyorum paketim 100mps lik paket ama asla 130mps altına düşmüyor hızım çünkü altyapı iyi aynı alt yapıyla şuanda netspeede geçiyorum bakalım geçiş işlemi olduktan sonra onlarda bana aynı hizmeti sunabilecek mi eğer sunabiliyorsa sağa sola bugüne kadar boşuna fazla para vermiş olurum.
Şehirden şehire ve altyapı kalitesine göre değişiklik gösterebiliyor değerler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
Adsız.jpg

bu netspeede geçiş yapmadan önceki turknetten aldığım ortalama değer. Geçiş işlemi bittikten sonra netspeed değerlerinide atarım.

MTLYCX kullanabilirsin :)

bunu nereye yazıyoruz formda davet kodu yaz gibi bir alan göremedim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
Alıntıyı görüntüle
bu netspeede geçiş yapmadan önceki turknetten aldığım ortalama değer. Geçiş işlemi bittikten sonra netspeed değerlerinide atarım.

bunu nereye yazıyoruz formda davet kodu yaz gibi bir alan göremedim
Başvuru sırasında müşteri hizmetlerine söylüyorsunuz.

Emir.jk

80+ Bronze

kanka internet kafe icin ise bilemem madem cafeye baglicaksin turknet en iyisi olur senin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom