mümkünse sen de pingplotter indirip test yapabilir misin?ilginçtir bendede niyeyse sorun var chrome veya braveden dosya indirmiye kalktığımda çok yavaş indiriyor ya da bir anda indirme hızı artıp azalıyor.(idmden çok rahat full hızla indirebiliyorum-chrome flags ayarlarından paralel download'ı aktif pasif yaptım ama bir şey değiştiğini görmedim)
Denedim fark etmiyor ping düşüyor oda o kadar sorun yaratmıyor.WiFi kullanıyorsanız çok normal. Çoğu İSS kablolu kullanımda sıkıntı çıkartıyor. Eğer bağlantınız kablosuz ise kabloluya geçerek deneyin. Sorun kesinlikle çözülecektir.
Anladım. Yani oyun için söylüyorum, rahat bir şekilde stabil bir performans alıyorsanız bu tür durumları çok ciddiye almanıza gerek yok. Farklı bir işiniz var ise ve bu size sorun teşkil ediyorsa bilemeyeceğim. Ancak sadece fark ettiniz ve rahatsız olduysanız kendinizi boşuna yormayın.Denedim fark etmiyor ping düşüyor oda o kadar sorun yaratmıyor.
Oyunlarda pek sorun olduğunu söyleyemem ama bit şey indirmeye kalkarsam o sorun yaratıyor hani Türkiye'de çok kullanan sitelerde daha az oluyorAnladım. Yani oyun için söylüyorum, rahat bir şekilde stabil bir performans alıyorsanız bu tür durumları çok ciddiye almanıza gerek yok. Farklı bir işiniz var ise ve bu size sorun teşkil ediyorsa bilemeyeceğim. Ancak sadece fark ettiniz ve rahatsız olduysanız kendinizi boşuna yormayın.
ISP çıkışlı sorunların var ayrıca paket kayıpların çok.
Alıntıyı görüntüle
Riot
Alıntıyı görüntüle
Wi-Fi üzerinden bağlanıyorum. Kabloluda pingler oynuyor sadece