Neler Yeni

NetSpeed Paket Kaybı Sorunu

ESHLON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
ESHLON
Valorant
1744051145832.png

Google a
1744051231816.png

Aynı adreste paket kaybı var neden oluyor sizce

ESHLON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
ESHLON
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
özellikle dünden beridir valorantta sürekli paket kaybı ve ping var

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Merhaba. Burada gözlemlediğim en büyük şey sizde ISP'nin çıkışlarında paket kaybının çok fazla olması. ISP'ye "PingPlotter 5 ile testler yaptım hem, Valorant'ta 6. hopun yüzde 41 ISP kaynaklı paket kaybı, son hopta hedef sunucuya tam paket kaybı, Google'da 6. hopta yine ISP kaynaklı yüzde 37.5 paket kaybı ve 8. hopta yanıt alamama ve tam paket kaybı yaşıyorum, bu yüzden Valorant'da packet loss ve pingler yaşıyorum. Çıkışlarınızı kontrol edebilir misiniz?" deyin.

Not: TT'nin MH sistemlerindeki çoğu adam bilgisiz. Dediğim gibi söylediğinizde modem resetlemekten öteye gidemezlerse müdürlüğe gidin, veya BTK verin.

Konu Netspeed'i aşar... Direkt TT ile ilgileneceksiniz.

Oguz...

80+ Bronze
ilginçtir bendede niyeyse sorun var chrome veya braveden dosya indirmiye kalktığımda çok yavaş indiriyor ya da bir anda indirme hızı artıp azalıyor.(idmden çok rahat full hızla indirebiliyorum-chrome flags ayarlarından paralel download'ı aktif pasif yaptım ama bir şey değiştiğini görmedim)

ESHLON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
ESHLON
ilginçtir bendede niyeyse sorun var chrome veya braveden dosya indirmiye kalktığımda çok yavaş indiriyor ya da bir anda indirme hızı artıp azalıyor.(idmden çok rahat full hızla indirebiliyorum-chrome flags ayarlarından paralel download'ı aktif pasif yaptım ama bir şey değiştiğini görmedim)
mümkünse sen de pingplotter indirip test yapabilir misin?

Oguz...

80+ Bronze
Google
1744147599625.png

Riot
1744147696328.png

Wi-Fi üzerinden bağlanıyorum. Kabloluda pingler oynuyor sadece

ESHLON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
ESHLON
benzer sorun işte ısp çıkışlarıdan kaynaklanıyor

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emrullah Baykan
WiFi kullanıyorsanız çok normal. Çoğu İSS kablolu kullanımda sıkıntı çıkartıyor. Eğer bağlantınız kablosuz ise kabloluya geçerek deneyin. Sorun kesinlikle çözülecektir.

Oguz...

80+ Bronze
WiFi kullanıyorsanız çok normal. Çoğu İSS kablolu kullanımda sıkıntı çıkartıyor. Eğer bağlantınız kablosuz ise kabloluya geçerek deneyin. Sorun kesinlikle çözülecektir.
Denedim fark etmiyor ping düşüyor oda o kadar sorun yaratmıyor.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emrullah Baykan
Denedim fark etmiyor ping düşüyor oda o kadar sorun yaratmıyor.
Anladım. Yani oyun için söylüyorum, rahat bir şekilde stabil bir performans alıyorsanız bu tür durumları çok ciddiye almanıza gerek yok. Farklı bir işiniz var ise ve bu size sorun teşkil ediyorsa bilemeyeceğim. Ancak sadece fark ettiniz ve rahatsız olduysanız kendinizi boşuna yormayın.

Oguz...

80+ Bronze
Anladım. Yani oyun için söylüyorum, rahat bir şekilde stabil bir performans alıyorsanız bu tür durumları çok ciddiye almanıza gerek yok. Farklı bir işiniz var ise ve bu size sorun teşkil ediyorsa bilemeyeceğim. Ancak sadece fark ettiniz ve rahatsız olduysanız kendinizi boşuna yormayın.
Oyunlarda pek sorun olduğunu söyleyemem ama bit şey indirmeye kalkarsam o sorun yaratıyor hani Türkiye'de çok kullanan sitelerde daha az oluyor

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Top Bottom