Herkes bilecek diye birsey yok forumun amaci da yardim almak zaten. Acilan konulari dusunmek yerine once kendi uslubunu dusun.İnsanların bazen sırf konu oluşturmak için oluşturduklarını düşünmeden edemiyorum.
NetSpeed turk telekom altyapisi kullaniyor yani evinize turktelekom altyapisi geliyorsa kullanabilirsiniz.sorun lu musun birader ne alakası var bilmediğimizden soruyoruz
Bilmediğin de ulaşamayacağın bir şey değil bu hatta aksine sen daha iyi sonuç bulursun çünkü adres üzerinden sorgulanıyor bu haberin olsun.sorun lu musun birader ne alakası var bilmediğimizden soruyoruz
Benim üslubum gayet yerinde baktığın zaman. Bilip bilmemelik bir durum yok ev interneti bu, bağlatacağın evin adresini giriyorsun zaten?Herkes bilecek diye birsey yok forumun amaci da yardim almak zaten. Acilan konulari dusunmek yerine once kendi uslubunu dusun.
NetSpeed turk telekom altyapisi kullaniyor yani evinize turktelekom altyapisi geliyorsa kullanabilirsiniz.
151 mesajda 36 konusu var ne bekliyorsun ki?İnsanların bazen sırf konu oluşturmak için oluşturduklarını düşünmeden edemiyorum.
Utanmadan bir de atar yapıyor151 mesajda 36 konusu var ne bekliyorsun ki?
Benim sana anlatmaya calistigim sey konuyu acan arkadasin netspeed kendi altyapisindan mi hizmet veriyor. Kendi altyapisindan veriyorsa zonguldakta var mi demeye calismasi. Bu konuya yanit olarak netspeed tt altyapisi olan heryerde hizmet veriyor yazman yeterliydi. Cikisman gereksiz olmus.Benim üslubum gayet yerinde baktığın zaman. Bilip bilmemelik bir durum yok ev interneti bu, bağlatacağın evin adresini giriyorsun zaten?
Haklısın.Benim sana anlatmaya calistigim sey konuyu acan arkadasin netspeed kendi altyapisindan mi hizmet veriyor. Kendi altyapisindan veriyorsa zonguldakta var mi demeye calismasi. Bu konuya yanit olarak netspeed tt altyapisi olan heryerde hizmet veriyor yazman yeterliydi. Cikisman gereksiz olmus.