Neler Yeni

Netspeed zonguldakta varmı ?

grkn_yt1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
gürkan
zonguldak ereğlide var mıdır

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,542
İsim
Oğuz Oğuz
Tt altyapısı olan heryerde olması lazım.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
İnsanların bazen sırf konu oluşturmak için oluşturduklarını düşünmeden edemiyorum.
Herkes bilecek diye birsey yok forumun amaci da yardim almak zaten. Acilan konulari dusunmek yerine once kendi uslubunu dusun.
sorun lu musun birader ne alakası var bilmediğimizden soruyoruz
NetSpeed turk telekom altyapisi kullaniyor yani evinize turktelekom altyapisi geliyorsa kullanabilirsiniz.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
sorun lu musun birader ne alakası var bilmediğimizden soruyoruz
Bilmediğin de ulaşamayacağın bir şey değil bu hatta aksine sen daha iyi sonuç bulursun çünkü adres üzerinden sorgulanıyor bu haberin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes bilecek diye birsey yok forumun amaci da yardim almak zaten. Acilan konulari dusunmek yerine once kendi uslubunu dusun.

NetSpeed turk telekom altyapisi kullaniyor yani evinize turktelekom altyapisi geliyorsa kullanabilirsiniz.
Benim üslubum gayet yerinde baktığın zaman. Bilip bilmemelik bir durum yok ev interneti bu, bağlatacağın evin adresini giriyorsun zaten?

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Benim üslubum gayet yerinde baktığın zaman. Bilip bilmemelik bir durum yok ev interneti bu, bağlatacağın evin adresini giriyorsun zaten?
Benim sana anlatmaya calistigim sey konuyu acan arkadasin netspeed kendi altyapisindan mi hizmet veriyor. Kendi altyapisindan veriyorsa zonguldakta var mi demeye calismasi. Bu konuya yanit olarak netspeed tt altyapisi olan heryerde hizmet veriyor yazman yeterliydi. Cikisman gereksiz olmus.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Benim sana anlatmaya calistigim sey konuyu acan arkadasin netspeed kendi altyapisindan mi hizmet veriyor. Kendi altyapisindan veriyorsa zonguldakta var mi demeye calismasi. Bu konuya yanit olarak netspeed tt altyapisi olan heryerde hizmet veriyor yazman yeterliydi. Cikisman gereksiz olmus.
Haklısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,517
Üyeler
168,143
Son üye
cifcenes
Top Bottom