Neler Yeni

Netspeed'e geçilir mi?

Ulker4

80+
Reaksiyon skoru
19
Şu an FixNet 35 Mbps kullanıyorum ve çok memnunum 400 TL ödüyorum.

Netspeed 100 Mbps 369 TL geçilir mi arkadaşlar?

Netspeed en son ne zaman zam yaptı?

Çok memnunsan tartışma yok demektir. Memnun değilsin ki alternatif soruşturuyorsun :D hızım düşük kalıyor indirme de çok bekliyorum diyebilirsiniz.

Çok memnunsan tartışma yok demektir. Memnun değilsin ki alternatif soruşturuyorsun :D hızım düşük kalıyor indirme de çok bekliyorum diyebilirsiniz.
Memnunum fakat daha ucuza daha yüksek hız alabilirim,

(hızım düşük kalıyor indirme de çok bekliyorum diyebilirsiniz.) Cevap yazmak için cevap yazmayın lütfen.

Memnunum fakat daha ucuza daha yüksek hız alabilirim,

(hızım düşük kalıyor indirme de çok bekliyorum diyebilirsiniz.) Cevap yazmak için cevap yazmayın lütfen.
dostum ilk once bi arastır adamlar 100m bit mi veriyo 100m byte mı ona gore al

Altyapı desteğin önemli.Hangi firmaya geçersen geç altyapının verdiği max. hızı alırsın.

Altyapı desteğin önemli.Hangi firmaya geçersen geç altyapının verdiği max. hızı alırsın.
FTTB altyapı ile Turknet, Comnet ve Netspeed kullandım aralarında en iyisi Comnetti. Ancak hayatımda deneyimlediğim en kötü müşteri temsilcileri konusunda da en iyileri onlardı.

Netpeed iyi firmadır. zam konusuna bişey diyemem. Ben comnet teyim. 299 tl. 2025 hazirana kadar zam yok

Ben millenicom kuanıyorum 6yıldır ve 100mbs hız 330 tl şuan gayet iyi.
Bu konu kullanarak 1 ay ücretsiz indirimden yararlanabilirsin tahhüt sözleşme yok.
7F6CD01C

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,450
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri