Kullanmadım ama güvenilir bir site.
Tüm vergileri ödeme ekraninda ödüyorsunGüvenirliliğini biliyorum asıl kafama takılan olay gümrükte 6-7 bin civarı bi üründe sorunu çıkarıp çıkarmayacakları. Belirtmeyi unutmuşum asıl önemli olan durum gümrük olayı benim için. Sağolun yorumunuz için her güven içime su serpiyor
Tüm vergileri ödeme ekraninda ödüyorsun
Hocam zaten az buz miktar vergi ödemiyorsun ödeme ekranında orda siparişi verdiğinde aras kargoyu bekler gibi bekliyorsunfiyat olarak baya uygun oluyor gümrükte de sorun yoksa bu site ile ilgili nasıl ülkemizde çok bi konu yok onu anlamadım açıkçası. Tek akıllı sen misin dedim kendime gümrük dahil 3080 ekran kartını 7-7.5 arasına alabiliyoruz. Sistemi topladım tek parça ekran kartı kaldı şimdi de onun sabırsızlığı başladı biran önce olsun diye. Bu acelecilik yanlış yaptırmasın diyorum aynı zamanda
450 TL taşıma ücreti ne la ?Böyle bir halde ödeme ekranda son fiyatı görebiliyorsun.
Bilmiyorum valla ben de şaşırdım, sadece SSD ve RAM almıştım oradan ve ekran kartlarla ilgili pek bilgim yok Newegg hakkında.450 TL taşıma ücreti ne la ?