newegg türkiyede ki bi karta taksit yapılır mı ?

Alacağınız ürünün linkini koyun bakalım.

O SİTE GÜVENİLİRMİ
evet güvenilir alışveriş yapanlar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tr de 16k fiyatı üstüne freedos 3k fazla vermektense buradan sipariş ederim diyorum 16gblik almayı planlıyorum

evet güvenilir alışveriş yapanlar var

tr de 16k fiyatı üstüne freedos 3k fazla vermektense buradan sipariş ederim diyorum 16gblik almayı planlıyorum
14 bin TL ye geliyor her şey dahil. Yurtdışı sitelerinde taksit yapamazsın. Bankanda eğer o özellik var ise satın aldıktan sonra online işlemlerden taksite böldürebilirsin. Bankanla görüşüp net cevap alman daha iyi olur.

Ek olarak 14.500 e TR de ondaki özelliklere ek olarak 2K 165 Hz ekranlı laptop var.

14 bin TL ye geliyor her şey dahil. Yurtdışı sitelerinde taksit yapamazsın. Bankanda eğer o özellik var ise satın aldıktan sonra online işlemlerden taksite böldürebilirsin. Bankanla görüşüp net cevap alman daha iyi olur.

Ek olarak 14.500 e TR de ondaki özelliklere ek olarak 2K 165 Hz ekranlı laptop var.

monster çok garip bi marka çok sorun yaşayanlar var msi bana daha iyi geliyor

monster çok garip bi marka çok sorun yaşayanlar var msi bana daha iyi geliyor
13 e 17.3 inc ordan aldıgınla aynı özelliklerde de var. Boşuna yurtdışı garantisiz ürün aldığına değmez.

Hocam vergiler değişiklik gösterebiliyor. Nasıl hesapladınız?

Sepete atınca gösteriyor. Ödeme kısmına doğru. 13.900 TL. Aynı ozelliklerdeki laptop tr de garantili. Ömür boyu bakım servisli şekilde 13 bin TL.
Hocam ben geçen ay baktığımda ülkenize göre değişiklik gösterebilir yazıyordu.

Geri