hawkddf
80+
- Reaksiyon skoru
- 171
reis çok büyük değil mi monitör için kullanmayaBeyler bu tv yi monitör olarak kullanan var mı aranızda, varsa bilgilendirebilir mi?
reis çok büyük değil mi monitör için kullanmayaBeyler bu tv yi monitör olarak kullanan var mı aranızda, varsa bilgilendirebilir mi?
Simülasyon tarzı oyunlar takılıyorum genelde, daha önce 50 inç vardı mutfağa kurduk, 31 inç monitörüm var ama kurtarmıyor, 50 den sonra.reis çok büyük değil mi monitör için kullanmaya
taksit seceneği var mı hocam göremedimhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C8ZJ3VH3/ref=sspa_dk_detail_0?s=electronics&sp_csd=d2lkZ2V0
Odam için aldım Netflix, Prime izlemek için Next markası çok eskilerden biliyorum anten felan ama fiyat baya uygun satıcı amazon hadi hayırlı olsun bakalım
Not: TV'yi alınca 1 Yıllık D-Smart Go Üyeliği hediye.
hocam daha once kullandıysan olur dıye dusunuyorum 4k 60 hz sistemini yorar orası ayrı , uzaktan oynayacaksan hıkaye tarzı oyunlar ıcınde olur bence mısal tlou, spıdırmen , God of war gibi gibiSimülasyon tarzı oyunlar takılıyorum genelde, daha önce 50 inç vardı mutfağa kurduk, 31 inç monitörüm var ama kurtarmıyor, 50 den sonra.
Eyvallah dostum, ben zaten cru ile down yaparak kullanıyorum genelde, minimum gecikme olsun diye.hocam daha once kullandıysan olur dıye dusunuyorum 4k 60 hz sistemini yorar orası ayrı , uzaktan oynayacaksan hıkaye tarzı oyunlar ıcınde olur bence mısal tlou, spıdırmen , God of war gibi gibi
aslında benımde aklımda 4k tv alma fıkrı var forumda bırı şu ürünü kullanıyordu bır konuda memnun oldugunu yazmıstı tabi aralarındakı farkı bılmıyorum ama daha ucuz oyuzden atayım dedım ürün led panele sahıp
ayrıca konu sahıbı arkadas d-smart go uyelıgı verılıyor demıs fakat ürünün yorumlarında hemen ilk yoruma bakarsanız alan bir arkadas bu üyeliği kullanamadığını çünkü tv ve play storde uygulamayı arattıgında bulamadıgını yazmıshttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C8ZJ3VH3/ref=sspa_dk_detail_0?s=electronics&sp_csd=d2lkZ2V0
Odam için aldım Netflix, Prime izlemek için Next markası çok eskilerden biliyorum anten felan ama fiyat baya uygun satıcı amazon hadi hayırlı olsun bakalım
Not: TV'yi alınca 1 Yıllık D-Smart Go Üyeliği hediye.
anladım en az 50 ınç lazımza en son TCL olanlar cok onerılıyordu ama onlarda en az 20-25k falandır diye düşünüyorumEyvallah dostum, ben zaten cru ile down yaparak kullanıyorum genelde, minimum gecikme olsun diye.
Samsungu daha önce de çok kez gördüm ama 43 inç olduğu için vazgeçtim
Alırken randevulu teslimat seçebilirsiniz diye biliyorum adresime özel değilse ben de var bu seçenek.Adresimde olmadığımdan 3 gün sonraya kalırsa ben de almayı düşünüyorum.12.500 TL ve peşin fiyatına 3 taksit gerçekten uygun.
Ne yazık ki randevulu teslimat yapmıyor. 17 teslim gözüküyor. Prime üyesiyim, başka ürünlerde seçenek çıkıyor ancak bu üründe ne yazık ki.Alırken randevulu teslimat seçebilirsiniz diye biliyorum adresime özel değilse ben de var bu seçenek.
Müsteri hizmetlerine yazın hocam sipariş verirsem 5 gün sonra kargolanabilirmi evde olmayacağim şeklinde yardimci oluyorlar ben laptop aldım bu şekildeNe yazık ki randevulu teslimat yapmıyor. 17 teslim gözüküyor. Prime üyesiyim, başka ürünlerde seçenek çıkıyor ancak bu üründe ne yazık ki.
Alıntıyı görüntüle
cihazı aralık ayında 12,300 tş gibi almıstım.Arada kullanıyorum fiyatına göre FP bir ürün bu rakamlarda alınır bence.Müsteri hizmetlerine yazın hocam sipariş verirsem 5 gün sonra kargolanabilirmi evde olmayacağim şeklinde yardimci oluyorlar ben laptop aldım bu şekilde
tv yi kullanan varmı salona almayı düşünüyoruz
50 inch olsun 4k olsun derseniz uygun fiyatlı bunu da düşünebilirsinizBeyler bu tv yi monitör olarak kullanan var mı aranızda, varsa bilgilendirebilir mi?