Dark_Dragon
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Aga 128 sayfa olmuş konu ne oluyor 
Rica ederim hocam. Çok büyük ihtimalle bu yüzden verilmemiştir. Çünkü arayan beyefendinin söylediği de bu şekildeydi. Kamera kayıtlarında bu hatayı gördükleri anda üretimi durdurup ürünleri kontrol etmişler bi süre hb ve amazondaki stok olmamasının sebebinin bu olduğunu söyledi.Hocam eyvallah çok yardımcı oldunuz gerçekten. Ben 11 Kasım da sipariş vermiştim hala kargoya verilmedi başka kargoya verilmeyenler de var, acaba bu problemden dolayı bir gecikme olabilir mi sorunu halledip öyle gönderelim falan gibisinden.
Kargo geçikmeleri bu problemden değil bence yaşanan yoğunluktan, 2 kargo firmasına yakın oturuyorum ben öyle böyle yoğun değiller adım atacak yer yok, başka il ve ilçelerde durum değişebilir ancak her sene kasım ayında bir çok kargo firması yoğun çalışır. Çünkü senenin en fazla indirim ayı Kasımda oluyor. Bundan dolayıdır benceHocam eyvallah çok yardımcı oldunuz gerçekten. Ben 11 Kasım da sipariş vermiştim hala kargoya verilmedi başka kargoya verilmeyenler de var, acaba bu problemden dolayı bir gecikme olabilir mi sorunu halledip öyle gönderelim falan gibisinden.
Söylediğinizde yüksek bir ihtimal hocam ama son 1 haftadır 20 den fazla alışverişimiz büyük küçük elektronik vs muhtemel teslimat süresinden önce geldi.Kargo firmaları kasıma hazırlıklı hatta bir kurye arkadaş izinleri iptal ettiler mesaileri uzattılar bu ay ekstra çalışıyoruz dediKargo geçikmeleri bu problemden değil bence yaşanan yoğunluktan, 2 kargo firmasına yakın oturuyorum ben öyle böyle yoğun değiller adım atacak yer yok, başka il ve ilçelerde durum değişebilir ancak her sene kasım ayında bir çok kargo firması yoğun çalışır. Çünkü senenin en fazla indirim ayı Kasımda oluyor. Bundan dolayıdır bence
Güzel günlerde kullanın
Teşekkür ederimGüzel günlerde kullanın
Hayırlı olsun güle güle kullanınız..
yürüyen tüketim çılgınlıgı kolilere bak pp de belli zaten
Çok kibar, ufak bir kutusu varmış.
Digitürk müşteri hizmetlerinin maalesef teknik bilgisi eksik ya da yanlış. Sizin tvnizde modül girişi varsa (modülünüz takılıysa) , Digitürk 4k frekansı olan Türksat 42 derece 11305 V - Dikey 3000 frekansından sinyal alabiliyorsanız ve 4k servisi aktif ederseniz problemsiz bir şekilde digitürk 4k kanalını izleyebilirsiniz. Diğer söylenenler doğru değil. 2 senedir modül ile bu şekilde izliyorum.Hocam bana dendi ki modül ile alakası yok LNB olmaz ise 4k yayını sizin çanak anteniniz alamaz.
Yine dediler ki eğer binanız ortak uydu ise ve sizden önce bir komşunuz LNB aldıysa sizden LNB ücreti talep edilmez.
Ama kimse almadiysa bunu ya yöneticiden talep edin ya da sizin karşılamanız lazım.
Sizin durumunuz böyle olabilir mi?