❌İndirim Bitti! 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Arkadaşlar TV yi almayı düşünüyorum, şu an elimde next pro TV box var, bu TV de işime yarar mı bu box yoksa satmayı düşünüyorum.

Beyler epey sayfa olmuş okuyamadım. Genel izlenim, kullanıcı deneyimi olumlu mu? Alayım diyorum. Konuyu takip edenler cevaplarsa sevinirim.

İndirim bitmiş galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon linki alabilir miyim acaba aynı televizyon mu bende alicamnsuan bulamadım link

IMG_2673.webp

Dayanamadım 65 inç aldım mayıs ayında düğünüm var kurulumu yapmadan bekletmek istiyordum ama sorun çıkar diye kurulumu yaptırıcam daha sonra tekrar kutusuna koyarım.

Bu ürün marka açısından bir milat oldu algısını bile arttırdı neden yerli bir markaya kullanıcılar yabancı markalar gibi güvenmesin? bundan sonraki süreci tamamen markanın satış sonra verdiği destek belirleyecek.

Bu tv için hareketli askı aparatı almak istiyorum. Sizce bu uygun mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürün marka açısından bir milat oldu algısını bile arttırdı neden yerli bir markaya kullanıcılar yabancı markalar gibi güvenmesin? bundan sonraki süreci tamamen markanın satış sonra verdiği destek belirleyecek.
Biz de desteklerini bekliyoruz. İki tane next tv aldım. Biri 58 olan(Anneme,babama hediye), diğeri de(65 next mini led) kendim için.
İnşallah uzun ömürlü tvler olurlar. Next kısa zamanda iyi reklam yaptı bence.

Bu kadar insan alıp beğenmiş ve hala stokları mevcut kasım ayı harcamalarım için yeteri kadar param kalmadı umarım gelecek ay için bu fiyattan stokları kalır ve bende alabilirim .

Geri