🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

iade konusunda mı hocam iptal edebilirim
Satıcı Teknosa 55 inç olanı. 2 stok kalmış, 31.500 TL. Ben bunu aldım alacaksanız buyrun. Satıcı garanti en azından.
Hepsiburada 30.700 tek stok attı yetişirseniz oradan alın.

Arkadaşlar 81 sayfanın sonunda artık kararı verdim güzel serüvendi :D 10k daha ekleyip bunu aldım. Yaza düğünüm var. Zaten ikimiz de çalışıyoruz bir akşamları izleyebiliriz yanma manma olmaz insallah :D almışken bari oled alayım dedim ne çıkarsa şansımıza
@Perfectshot06 satıcı seninde içine sinmediyse iptal edeyim hocam

Satıcı cok bana güven vermedi. Tvlerde resmi satıcılar dışında almak cok büyük macera gibi geliyor. 31 bine trendyolda olan stokta yeni bitmiş. En kötü onu alabilirdiniz.
haklısınız hocam teknosa sandım bende gözüm yanılmış. 55 ekrana bakarken sanırım arada 7k oynuyor diye 65 alayım dedım nasip degılmıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı cok bana güven vermedi. Tvlerde resmi satıcılar dışında almak cok büyük macera gibi geliyor. 31 bine trendyolda olan stokta yeni bitmiş. En kötü onu alabilirdiniz.
3 aylıkmıs 15 degerlendırme var 7 si kırık ürün

hocam north bayou NB P4 taşıma kapasitesi ve VESA açısından uyumlu ama 32''-55'' arası uyumlu diyor sıkıntı çıkarır mı acaba ben de ona takıldım
Kaç kg taşıyor o önemli. Arka ölçüleri uyuyorsa kiloya bakın çok önemli değil

9700'ü iptal edenler için Teknosa satıcılı 9900 var. 30m² ye kadar salonlara yeter. 40m² gidilip izleme mesafesi benim gibi 2.5 metreyi geçenlere 65 olanın düşmesi lazım. 50'nin altına inmiyor. O zaman da 70 e LG var.

75 ile 85 modellerini de koymuşlar fiyatlar fena dhjs
59 mu bin 😱😱😱😱
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9700'ü iptal edenler için Teknosa satıcılı 9900 var. 30m² ye kadar salonlara yeter. 40m² gidilip izleme mesafesi benim gibi 2.5 metreyi geçenlere 65 olanın düşmesi lazım. 50'nin altına inmiyor. O zaman da 70 e LG var.
Ah ah 65'ini çok istiyorum da YouTube aynı ekranda çok açık kalıyor. Bende 1 ay dayanmaz yanik oluşur:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,609
Üyeler
184,338
Son üye
kadirklknn
Geri